Има хора, които цял живот празнуват 8 декември, защото са

...
Има хора, които цял живот празнуват 8 декември, защото са
Коментари Харесай

Бъдещи психолози, актьори, мениджъри: Кои родни звезди празнуват 8 декември днес

Има хора, които цялостен живот честват 8 декември, тъй като са си такива - млади по душа, същински купонджии. Има и други, които по насила го вършат - просто, тъй като работят на този ден. Тук имаме поради цялото поп-фолк войнство, което през днешния ден ще има участия на най-горещите места из родината.

Има и доста родни инфлуенсъри, които също ще честват, просто тъй като са студенти. Така де, на тях в действителност им се поставя! Ето кои са те!

Дениз Йозджан

Не знаем кое е по-голямо при Дениз - устните ѝ или упоритостта да стане сполучлив кадър, завърил Журналистическия факултет на Софийския университет. Само ден преди празника на студентите Дениз беше на лекции и сподели, че е извънредно сериозна в учението. Но ние знаем, че е сериозна и в друго - в празненствата. Нямаме самообладание да качи сторита от своя празник!

Виж още: Най-търсената: Александра Тюркмен замязя на международна звезда, изфука се с постижение 

Андреа

Поп-фолк певицата не е на годините на Дениз или на множеството студенти като цяло, само че е един прелестен образец, че човек би трябвало да учи цялостен живот. През 2022 година тя стана студент в първи курс на компетентност Актьорско майсторство в Нов български университет. Да ѝ е цветущ празника!

Ивон Динева

Дъщерята на Анелия не се бави и още откакто приключи гимназията кандидатства във ВУЗ. Беше призната и сполучливо записа " Бизнес мениджмънт " в Нов български университет. Популярната ѝ майка е споделяла, че Ивон има собствен път, свои цели и точно тази компетентност ще ѝ помогне да ги осъществя. 

Дарина Радева

Тя може и да е щерка на президента, само че не вижда себе си в политиката. Или най-малко към този момент. Дарина Радева е студентка в НАТФИЗ. За нея този 8 декември е вторият празничен подобен, а за любознателните ще кажем, че е в класа на Пенко Господинов. 

Виж още: Пера и екстеншъни: Дъщерята на Бони подвигна вманиачен ваучър за рождения си ден

Дениз Хайрула

Плеймейтката и участничка в " Ергенът " е следващият звезден ученик на Нов български университет. Тя обаче е избрала да учи логика на психиката. Именно по тази линия бяха и част от дразгите ѝ с Алекс в шоуто. 

Миа-Михаела

Дъщерята на Бони дълго време се чудеше какво тъкмо ѝ се учеше, като се колебаеше сред музиката, криминалистиката и бизнес специалностите. В последна сметка записа последното и сега учи Управление на бизнеса и предприемачеството. Как ще чества 8 декември тя, не е ясно, защото преди време Бони показа, че ще става баба. Но ще разберем в околните часове.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР