Има хора, които трудно се примиряват, когато една връзка се

...
Има хора, които трудно се примиряват, когато една връзка се
Коментари Харесай

Това са зодиите, които трудно приемат раздялата

Има хора, които мъчно се помиряват, когато една връзка се изчерпа или доближи до край. Те поставят всички старания, с цел да предотвратят неизбежното. Ето кои са знаците, които мъчно одобряват провалите в любовта.
Рак
По душа Раците са възпитатели, лечители и се тормозят повече за непознатото благополучие и благоденствие, в сравнение с за личното си. Ето за какво непрекъснато се намират в неверни връзки и мъчно одобряват разделите. Не желаят да изоставят някого, когато усещат, че този човек може да има потребност от тях. Раци, прекомерно дълго оставате, тъй като мислите, че това е вярното нещо и че е ваше обвързване да бъдете до половинката. Понякога най-хубавото нещо е да си тръгнете!
Лъв
Вие сте упорити и не желаете да признавате, когато грешите. Идеята да се откажете от хората, в които сте вложили сила, страсти и време несъмнено не ви се нрави. Всъщност, самата мисъл, че сте пропиляли толкоз доста време за неверния човек, кара кръвта ви да закипи. И защото се смятате за войник, ще извършите всичко, което е по силите ви, с цел да накарате неверните връзки да работят. Ще вършиме жертви, ще положите спомагателни старания, само че в последна сметка ще би трябвало да се примирите с обстоятелството, че няма какво да извършите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР