Има хора, които си пасват от първия път, но съществуват

...
Има хора, които си пасват от първия път, но съществуват
Коментари Харесай

Двойката зодии с най-малък шанс за успешна връзка

Има хора, които си пасват от първия път, само че съществуват и такива двойки, които построяват връзката си с доста взаимни старания и взаимни отстъпки.
И до момента в който някои са основани един за различен, други, колкото и да се пробват, не съумяват да запазят връзката си мощна.
Според астролози, Овен и Козирог са двата зодиакални знака, които най-трудно могат да основат дълготрайни връзки.
Причината е, че представителите на тези зодии имат прекомерно доста черти на характера, поради които нито единият, нито другият може да отстъпи.
И двете зодии обичат да преобладават и нито един от двамата не желае да се „ подчинява “.
Оттам идват най-големите проблеми във връзката на двама души с тези зодии. Те непрекъснато желаят да втълпят своя метод на мислене в другия, поради което се карат съвсем непрекъснато, а постигането на компромис е задача невъзможна.
Овните обичат нещата да се развиват бързо. Те бързо оферират на половинката си общ покрив и брак, до момента в който козирозите работят постепенно. На тях им е нужно повече време, с цел да подхващат огромна крачка.
И въпреки всичко, в случай че стигнат до брак, проблемите ще стартират незабавно, откакто еуфорията от новото отмине. Друга съществена спънка е съвсем невъзможното чертане на общи проекти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР