Има хора, които се стремят да капитализират влиянието си във

...
Има хора, които се стремят да капитализират влиянието си във
Коментари Харесай

Експерт: Радев не може да се бори срещу Борисов, защото целият свети в червено

" Има хора, които се стремят да капитализират въздействието си във Facebook, влючително като обслужват всякакви политици или институции. Наричат ги инфлуенсъри - формиращи или изменящи отзиви. Радев и Нинова употребяват такива от много време. Ще ги разпознаете -убеждават ви, че Радев е допустим, най-малко по-приемлив от Борисов, тъй като щял да се бори против корупцията, против модела Цацаров-Борисов-Пеевски и прочие " бисери " на мисълта. А той целият свети в " алено " и в проруска съгласуваност.
Те към този момент намерено работят за Нинова министър председател.
Не се заблуждавайте - от зората на демокрацията у нас има хора - социолози, полититолози, публицисти - които продават " професионални " услуги в тази тенденция. Тоест не е ново събитие. Житейски е целесъобразно. В доста случаи става тирада и за его.
Не е проблем да го вършат, в това число против възнаграждение, проблем е да не си го признават и да се вършат на будна гражданска съвест, работеща " на ползу роду ", съобщи някогашният посланик и енергиен специалист Илиян Василев.
" Тъй като работя от дълго време по тематиката с троловете и обвързваните хибридни интервенции, за Кремъл и локалните проксита - българските " инфлуенсъри " имат за фокус и оперативно поле за изява - дясното пространство. Какво друго пояснение има да призоваваш да се поддържа Решетниковият фаворит Радев? Това по никакъв метод не значи да се икономисват рецензиите на Борисов, само че не в границите на подправена дихотомия - или Радев или Борисов.
Изборът е отвън тях.
Не е в нови експертни държавни управления с поддръжката на Българска социалистическа партия, единствено и единствено с цел да се получат пиар контракти ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР