Има хора, които се раждат неспокойни. Те се притесняват за

...
Има хора, които се раждат неспокойни. Те се притесняват за
Коментари Харесай

ТЕСТ: Първото, което видите, показва какво ви плаши в ЛЮБОВТА

Има хора, които се раждат неспокойни. Те се тормозят за доста и разнородни неща и постоянно не могат да се провиснал, каквото и да става. Едно от най-честите места, на които безпокойството ни се появява с цялостна мощ, са нашите сантиментални връзки. Усещаме напрежение, обземат ни страхове, а страстите ни пречат да сме изцяло справедливи. Така, безпокойството ни се трансформира в проблем, който може съсипе другояче хубавите ни връзки. Защото безпокойството е неприятно освен за вас, само че и за връзката ви. За благополучие, има хак, който ще ви помогне да се справите, и той идва под формата на този личностен тест.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да погледнете изображението по-долу и да отбележите кое е нещото, което виждате на първо време. След това проверете резултатите по-долу и разберете кое е това нещо, което ви прави в действителност обезпокоени в връзките си.


Резултати:Силуетът
Ако първо сте видели силуета, вашето безпокойствие се демонстрира рано и постоянно в връзките ви, само че вашият сътрудник не го знае. Вие сте доста умели и представяте готина фасада освен пред света като цяло, само че даже и пред най-близките ви хора. Ако не се научите да споделяте терзанията си по отношение на връзката с колегата си, рискувате да го загубите. Няма нищо неприятно в това да споделите своята неустановеност и страхове с колегата си. Всъщност е наложително, в случай че планирате да живеете с този човек и желаете той да остане в живота ви за дълго.
Дървото
Ако първо сте видели дървото, вашето безпокойствие няма да надигне глава във връзката ви в нейните първични стадии. Това е по този начин, тъй като в действителност ви лишава известно време, с цел да прерасне връзката ви, да намерите корените си и да признаете, че този различен човек е някой, на който можете да разчитате в дълготраен проект.

Вероятно ще започнете да ревнувате колегата си, че прекарва време с други, само че единствено откакто сте били дружно известно време. Не забравяйте, че не всеки желае това, което имате, и единствено тъй като един човек е значим за вас, това не значи, че ще го изгубите.
Птицата
Ако първо сте видели птицата, безпокойството въобще не играе огромна роля във връзката ви. Може би има малко резултат в първите дни, само че това е по същия метод, по който тревогата пада върху всеки, който стартира нова връзка. След като преодолеете неуместните страсти през първите няколко седмици, безусловно ще откриете, че тревогата ви се отдръпва. Но не забравяйте, че това, че вие не сте обезпокоителен вид, не значи, че вашият сътрудник не е! Бъдете отворени и възприемчиви към всяко тяхно безпокойствие. Това ще помогне за поощряване на доверието и задълбочаване на връзката.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР