Има хора, които се привързват много, когато са влюбени. Не

...
Има хора, които се привързват много, когато са влюбени. Не
Коментари Харесай

4-те зодии, които се привръзват СИЛНО към половинката си

Има хора, които се привързват доста, когато са влюбени. Не се опасяват да приказват, да вършат сантиментални изненади, да чертаят бъдещето и да разкриват възприятията си. Не всички обичат такова държание, само че е прелестно да се усещаш толкоз обичан. Ето кои са те:

Телец
Една от най-привързаните зодии, които живеят, с цел да обичат и обичат, с цел да живеят. Телците обожават да са влюбени и мозъкът им все да е ангажиран с обичания човек. Животът им тогава придобива напълно различен смисъл. По-дейни са, работят повече и кроят проекти за бъдещето. Понякога границата с досадата е тънка, тъй като представителите на тази зодия не се усещат какъв брой доста могат да обсебят индивида до себе си. Искат все да са дружно, а това от време на време е невероятно.

Рак
Раците не са тъкмо по сантименталните изненади, само че държанието им ги издава, когато са мощно влюбени. Те вършат всичко за индивида до себе си. Носят го на ръце и не желаят нищо друго от живота - единствено да са щастливи и да са вечно дружно. Тяхната обич и обвързаност, за разлика от тази на Телците, е много умерена и не досажда. Напротив. Дава сили и убеденост, самочувствие и нови сили за живота.

Стрелец
Стрелците са като магнитчета. Те обожават да се гушкат с часове, да пращат благи СМС-и на половинката си и да прекарвате времето си единствено с индивида, който обичат. Изолират се съвсем от всичките си другари, което е проблем на по-късен стадий, тъй като стартират да дотягат на индивида до себе си. Непрекъснато публикуват любовни фотоси и статуси във Фейсбук, което малко или доста стартира да нервира близките. Намеренията им са положителни, просто би трябвало да се откъснат малко от обичания си.

Водолей
Водолеите са доста преданни и привързани. Те не признават изневерите, не обичат игричките и постоянно са почтени и открити. В техния живот има място единствено за един единствен човек, който да обгрижват, обичат и почитат до края на живота си. Търсят го с цената на всичко. И когато го намерят, го обсипват с дарове, сантиментални жестове и купища проекти за бъдещето. Точно там се появява дребен проблем. Имат склонността да стряскат сътрудниците си с доста грандиозни проекти за взаимен живот на доста ранен стадий от връзката им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР