Има хора, които са готови на всичко, за малко слава

...
Има хора, които са готови на всичко, за малко слава
Коментари Харесай

Върхът на наглостта: Некадърният Виктор Стоянов се намърда и в Би Ти Ви!

Има хора, които са подготвени на всичко, за малко популярност и рейтинг, тъй като идиотски имат вяра, че това ще ги води до парите и лъскавия живот. Един от тези хора несъмнено е Виктор Стоянов. Бившият ерген от " Ергенът ", който преди да се покаже по малкия екран беше виждал единствено фитнеса, където бачкаше като инструктор, през днешния ден е по-нахален от всеки път.

Риалитито от дълго време мина, всички го не помниха, участничките или най-малко множеството от тях си поеха по живота, само че не и Виктор. Викторчо се мъчи и се пъне за още популярност. Запознати споделят, че Стоянов живо следи къде и по кое време ще има някакво светско празненство в столицата, с цел да се намърда на него и непоканен.

Явно му се получава или на хората грубо им е писнало от него, та склоняват да го покажат на места за малко като циркова мечка. И по този начин Стоянов съумя да се набута и в Би Ти Ви, където на следващия ден щял да стане част от екипа на Сашо Кадиев и на Деси Стоянова.

Какво ще прави там, несъмнено, с еднократната си поява, следва да забележим. Между другото се разбра и още нещо, а точно, че огромната му обич и сериозна връзка с Мария Тарашманова е била също пиар. За толкоз време двамата сякаш не се крият, а пуснаха единствено две общи фотоси, на едната от които са с цялостен тим другари.

" Каква ти Мария, каква ти връзка?! Тоя не мисли за друго, с изключение на за мазния си гелосан перчем и по какъв начин да си остане " звЕзда ", смеят се осведомени.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР