Има хора, които просто не могат да преглъщат обиди и

...
Има хора, които просто не могат да преглъщат обиди и
Коментари Харесай

3-те зодии, които нито прощават, нито забравят

Има хора, които просто не могат да преглъщат обиди и изменничество. Те не вършат услуга на никого като се преструват, че могат да преглътнат нещо, което ги е засегнало надълбоко. Това са зодиите, с които в случай че един път се издъните, е съвсем невероятно да върнете старите си положителни взаимоотношения.

1. ТЕЛЕЦ
Телците не търпят обиди, нито изменничество. Изобщо един от най-големите им страхове е някой да не им изневери или непосредствен другар да не ги съобщи като издаде съкровено защитавана от тях загадка. Телците същински се озлобяват, когато научат, че някой е играл против тях. Не са отмъстителни, само че повярвайте ни, в никакъв случай няма да ви погледнат още веднъж. А това е задоволително сурово наказване, което може да изтезава доста повече.
Как да опитате да се справите?
Телците одобряват единствено говоренето напряко. Ако желаете да си ги върнете, би трябвало съществено да се помъчите и да успехите ината им. Трябва да сте откровени до дъно и да се закълнете, че повече в никакъв случай няма да постъпвате по този начин... и в действителност да го мислите.

2. БЛИЗНАЦИ
Близнаците ревностно пазят егото си. Те обичат да се оглеждат в себе си и в случай че нещо там не е наред, не се усещат себе си. Ако някой ги съобщи и рани сърцето им, те стават други хора. Първо, дълго време го претърпяват. И второ, в действителност в никакъв случай не го претърпяват в действителност. Тяхната най-голяма болежка е да измяната в фамилията. Не могат да си показват по какъв начин ще простят на родственик, в случай че научат, че той ги е лъгал или си е играл с доверието им.
Как да опитате да се справите?
С доста обещания, диалози, дълги пояснения и обещания за бъдещето. Доказването не трае толкоз доста, само че не трябва да се разколебавате и да бъдете доста откровени.

3. ВОДОЛЕЙ

Водолеите са доста праведни. Те обичат справедливостта в живота, борят се за това и дават всичко от себе си самите те да са положителни и почтени с другите. С две думи - живеят за правдата. Може да ви се коства пресилено, само че всеки човек си има своите цели. Водолеите няма да пресечен изцяло контакта си с вас, само че отношението им към вас радикално ще се промени, което ще е същинско изтезание, поради всичко, на което са способни.
Как да опитате да се справите?
Ще ви е нужно доста самообладание, може би години. Водолеите мъчно връщат доверието си в хора, които са ги предали един път. Възможно е и в никакъв случай да не съумеете да си ги върнете назад. По-добре гледайте въобще да не ги разочаровате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР