Има хора, които очевидно опитват темата с патриарх Кирил да

...
Има хора, които очевидно опитват темата с патриарх Кирил да
Коментари Харесай

Крум Зарков за патриарх Кирил: Президентът защити България с впечатляващи думи

Има хора, които явно пробват тематиката с патриарх Кирил да остане настояща, да се отвлича вниманието от съответни тематики. Поисках стенограма, президентът ми сподели, че такава няма – нямам съображение да смятам, че не е правилно. Показан беше запис по съветската телевизия, последваха позиции, в това число и от Българската православна черква, че президентът е защитил българската позиция с " много впечатляващи думи ". Така депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков разяснява политическата тематика номер едно в България през последните две седмици.
Синът на журналистката Ани Заркова подсети, че Румен Радев е определен с гласовете на 2 млн. българи и " поддръжката към президента сякаш не понижава, а пораства ". И видя офанзива против държавния ни глава " по всички линии ", в това число брачната половинка му била атакувана от висши представители на ГЕРБ " по възмутителен метод ". Тази ненавист е ирационална, разгласи той. Не виждам какво имат да разделят ГЕРБ с президента – той заявяваше през цялата си акция, че ще е коректив на ръководството, което и да е то, добави Зарков пред Нова телевизия.
По тематиката с въпросите на Румен Радев към Бойко Борисов по отношение на Делян Пеевски и би трябвало ли президентът да продължи, Зарков отвърна, че е сигурен, че президентът би трябвало да стигне до края. Въпросите на президента са реторични – в случай че аз имах документи, щях да ги показва. Президентът, в случай че има какво да каже, ще го каже, счита аленият народен представител.
На въпрос има ли политическа рецесия, Зарков отговори, че има такава и се дължи на трусовете в ръководещата коалиция, на множеството митинги в последно време. Българска социалистическа партия е партия, която е подготвена да поеме отговорност, добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР