Има хора, които обожават да спорят, дори да знаят, че

...
Има хора, които обожават да спорят, дори да знаят, че
Коментари Харесай

5-те зодии, които обичат да спорят и да се карат с другите

Има хора, които обожават да спорят, даже да знаят, че не са прави. Провокацията им е вродено възприятие и те не могат да го подценен. Те съумяват да трансфорат всеки дребен спор в сериозна препирня. Нека забележим кои са 5-те най-конфликтни зодии в зодиака, съгласно астролозите:

Телец

Телците постоянно са „ с рогата напред “. Те са инатливи, не обичат мнението им да не се зачита и държат на него до дъно. Ще спорят с вас и са способни да изцедят цялата ви сила, до момента в който не признаете правотата им. Трудно одобряват грешките си, което ги прави още по-упорити в оспорването. Ако би трябвало да сме почтени, доста рядко Телците стартират първи разногласието, само че сигурно излизат спечелили от него съвсем постоянно.

Скорпион

Скорпионите също заобикалят да основават конфликтни обстановки и предпоставки за разногласия, само че бъдат ли въвлечени – отстояват гледната си точка, до момента в който другият не се съобщи. Те може и да проявят избрана неучтивост, а нещата да станат по-агресивни, защото не са от търпеливите знаци. Напрежението сигурно ескалира до небесата, а последствията са тежки. Не предизвиквайте Скорпион, в случай че не сте подготвени да се срещнете с яростта му, по-добре е да се съгласите с него и да предотвратите появяването на сериозен скандал.

Лъв

Лъвовете не се тормозят от спорове и даже в противен случай – концентрират всичките си сили, с цел да потвърдят на съперника си, че не е прав. Бързо се разпалват, стават гневни и е допустимо даже да ви унижат. Защитават егото си по гръмък и абсурден метод, не са от хората, които ще се разправят добродушно и безшумно. Намеренията му не са целенасочени, само че в устрема си да потвърди, че е прав, Лъвът може да ви нарани с грозни думи. Все отново, податлив е да одобри вашата позиция, само че след време. Ако не желаете да губите часове в пазарене с Лъв, по-добре не подхващайте „ рискови “ тематики.

Близнаци

Близнаците може би в действителност имат 2 лица в тази обстановка. От една страна, те не обичат разногласията и бягат допустимо най-далеч от тях. Но въпреки това, те са толкоз импулсивни в сходни моменти, че могат да разкрият страна от тях, която не сте виждали до момента. Непредсказуеми са – до момента в който спорите в един миг ще ви се усмихват и ще се майтапят, а в идващия – употребяват груби думи и покачват звук. Е, такива са си Близнаците.

Рак

Всички знаем, че Раците са може би най-чувствителните представители на зодиака. Те помнят всяка ваша лека засегнатост или забележка и когато пристигна време, ще ви я припомнят ловко. Те няма да основат гръмък скандал, само че непрекъснато ще ви напомнят неща от предишното, които регистрират като ваши неточности.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР