Има хора, които нямат проблем с това да бъдат необвързани

...
Има хора, които нямат проблем с това да бъдат необвързани
Коментари Харесай

Женско помагало: 6 знака, че трябва да си стоите необвързани

Има хора, които нямат проблем с това да бъдат необвързани с месеци, години и даже десетилетия. Те привикват с тази самостоятелност и в даден миг даже си стават самодостатъчни… На другия полюс са хората, за които да бъдат сами, без сътрудник, е напряко ужасяващо прекарване и те са захласнати от мисълта да са част от сериозна връзка във всеки един миг от живота си. Човек би трябвало да се пази и от двете крайности, несъмнено. Все отново, хубаво е да умеете да прекарвате времето си независимо, без това да ви депресира. В интервала, когато сте необвързани, можете да се посветите на своите занимания, да си намерите нови другари, да развиете нови ползи и други Ето и 6 знака, че за вас ще е потребно да останете за известно време без непрекъснат сътрудник:

1. Чувствате напън да си имате гадже
Ако обществото или вашето семейство ви оказват напън да си намерите непрекъснат сътрудник – просто не се поддавайте. Не може да стартирате връзка, единствено с цел да угодите на околните и приятелите си. Ако сега не ви е до гаджета по някаква причина, значи имате потребност да останете сами, с цел да разберете какво тъкмо желаете от живота.

2. Страх ви е да стартирате сериозна връзка
Страхът от съществени взаимоотношения не постоянно е елементарно видим. Ако обаче усещате, че нямате предпочитание да се ангажирате със сериозна връзка, не би трябвало и да го вършиме, защото тя ще ви донесе неодобрение и отчаяние. Вероятно, когато се появи верният човек в живота ви, вие ще намерите метод да се отърсите от страховете си.

3. Страх ви е да бъдете сами
Ако се оглеждате за сериозна връзка единствено и единствено, с цел да не бъдете сами, то това ще ви накара сами да занижите стандартите си и може даже да ви сложи в компрометиращи обстановки, единствено и единствено, с цел да се харесате на даден човек и/или, с цел да го задържите в живота си. Този боязън е по-плашещ от страха от обвързване, тъй като можете да развиете едно държание, основано на ниско самочувствие, което мъчно ще ви обезпечи здрава и щастлива връзка.

4. Гледате на връзката като лек против скуката
Ако просто желаете да разпръскване от монотонното си всекидневие, не започвайте сериозна връзка – тя не е лек против скуката. Има хора, които си хващат гадже единствено, с цел да имат с кого да излизат, само че това по-скоро е рецепта за злополучие. Ако не сте влюбени в половинката си и в действителност нямате съществени планове към нея, уверете се, че тя е наясно със обстановката. Не подвеждайте колегата си, че сте готови за нещо дълготрайно, когато не сте. Играта с възприятията на различен човек в никакъв случай не приключва добре.

5. Натоварени сте прочувствено
Ако усещате, че към момента страдате за някогашната си половинка, добре е поизчакате с влизането в нова връзка. Особено, в случай че сте изживели тежка разлъка, в случай че сте били мамени и/или сте били мощно разочаровани от предходния си сътрудник, добре е да мине време, с цел да го преодолеете. Иначе има риск да бъдете прекомерно ревностни и подозрителни към новия човек в живота си, да се пробвате да доминирате във връзката, да предявявате прекалено много искания и упования – държание, което не е основа за здрави взаимоотношения.

6. Усещате, че си падате по несъответствуващи хора
Ако забележите, че непрекъснато сте привлечени от човеци, които са несъответствуващи за вас, това е знак, че нещо куца във вашето самоуважение. Добре е да останете сами за известно време, с цел да подредите целите си. Замислите се върху това какво държание у вашите някогашни сътрудници ви е работило токсично и с кои дефекти не сте подготвени да се примирите в бъдеще.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР