Има хора, които нямат късмет и това си е. На

...
Има хора, които нямат късмет и това си е. На
Коментари Харесай

Защо тези 3 зодии винаги са нещастни?

Има хора, които нямат шанс и това си е. На тях не им върви в любовта, не се радват на триумфи и в работата, а също по този начин и нямат кой знае какъв брой другари.

Но за какво това е по този начин? Е, съгласно астролозите това може да се дължи на зодията на даден човек, написа Жената Блиц.

„ Има тъкмо три зодии, които са постоянно нещастни. Не им върви в нищо и нямат никакъв шанс “, споделят астролозите.

Ето кои са трите най-нещастни и лишени от шанс:

Риби

Астролозите считат, че главният минус на Рибите е несъразмерната мечтателност. Но те не знаят по какъв начин да живеят в действителността. Абсолютно всичко може да ги обезпокои, защото най-често те не са подготвени да одобряват ударите на ориста и да им устоят. По природа множеството Риби са меланхолични, което значи, че постоянно изпадат в меланхолия.

Близнаци

Настроението, сходно на мнението на Близнаците, непрестанно се трансформира. Те не се вслушват в интуицията си, което се отразява отрицателно на разнообразни области от живота им. Също по този начин Близнаците не приключват започнатата работа, предпочитайки незабавно да преминат към нещо друго при най-малката неточност. Така че през множеството време те се провалят.

Телец

Основната линия на характера на Телец е упоритостта. Те имат лично мнение за всичко и просто не одобряват друга позиция. Понякога реагират доста импулсивно на всичко, което се случва, давайки воля на страстите си. Но от време на време си коства да успокоите пристрастеностите си, с цел да погледнете обстановката от разнообразни ъгли. Само по този начин те ще могат да излязат от нещастния кръг и да съумеят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР