Има хора, които излъчват секс и явно за феновете на

...
Има хора, които излъчват секс и явно за феновете на
Коментари Харесай

В киното, в асансьора или на задната седалка: Къде го предпочита Ивка Бейбе?

Има хора, които излъчват секс и очевидно за почитателите на Ивка Бейбе тя е точно такава. Инфлуенсърката отдели малко време, с цел да дава отговор на въпроси на свои почитатели. 

" На кино, в асансьора или на задната седалка ", попитаха Ивка, а тя се направи на ударена. " Не ми задавая той въпрос, тъй като съм дребна ", пошегува се Ивка. Но очевидно това надалеч не е бил единствения " полов " въпрос. В последващо стори инфлуенсърката беше запитана защо с изключение на за секс желае да я питат.

Виж още: Бояна Маринова тунингова дупарата? Инфлуенсърката предизвика въпроси и показа за силикона 

" За бъдещите ми креативен проекти, за метафизичен тематики и за извънземните ", дава отговор тя. Само да вметнем, че ден преди този момент Ивка описа, че приятелят ѝ, който от 2 години работи от вкъщи им, най-сетне е отишъл да види сътрудниците си, а тя употребила времето да си пусне порно на необятен екран. 

Виж още: EVA изненада с самопризнание за друга участничка от " Ергенът ": " Ние сме сестри "  

Иначе по всичко проличава, че Ивка се е взела съществено в ръце и това лято ще бъде в топ формата си. Тя не признава и уикенда за почивен и се тагва непрекъснато от залата. Наскоро сподели и плочки. Браво, Ивке, отлично, Бейбе!

Изображение: https://www.instagram.com/ivkabeibe/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР