Има хора, които изглеждат така, сякаш са родени да бъдат

...
Има хора, които изглеждат така, сякаш са родени да бъдат
Коментари Харесай

Зодиите, които са родени да бъдат страхотни танцьори

Има хора, които наподобяват по този начин, като че ли са родени да бъдат страхотни танцьори и се движат с лекост на дансинга. Други пък, колкото и да се пробват, по този начин и не съумяват да намерят верния темп.

Танцът е нещо, което идва на някои хора доста естествено, изключително когато има щастлив мотив. Независимо дали става въпрос за рождени дни на вашите другари, сватби, моминско празненство, кръщене и т.н, най-после постоянно се озоваваме на дансинга. Танците са освен страхотна кардио подготовка, само че и имат и удобен резултат върху напрежението. Танцът ни освобождава от всички наши задръжки и ни оказва помощ да прекараме ужасно.

Някои хора танцуват единствено при избрани мотиви, до момента в който други не се нуждаят от причина за това. Те са прекомерно въодушевените хора, които могат да се раздвижат по всевъзможен мотив. Дори когато са изтощени и изтощени към този момент, те не престават да усещат музиката в телата си. И в случай че смятате, че танците са вашата сцена, тогава евентуално принадлежите към една избрана група зодиакални знаци.

Ето и кои са петте зодии, които просто са родени да бъдат страхотни танцьори:

Лъв

Лъвовете обичат да са на сцената и харесват, когато всички погледи се концентрират върху тях. Това се корени в естественото им предпочитание постоянно да са център на вниманието. Представителите на тази зодия са изпълнени с сила и са мощни и гъвкави. Те имат дисциплината, отдадеността и увереността, от които се нуждае всеки извънреден танцьор.

Телец

Телците са чувствени и това значи, че им е комфортно да движат телата си, което прави и тях страхотни танцьори. Те са упорити и се грижат осъществяването им постоянно да се харесва на публиката. Тези хора са отдадени на това, което вършат, и няма да спрат, до момента в който не реализиран резултата, който желаят.

Везни

Везните имат натурален темп и време. Телата им предават страстите и историите, които музиката дава. Те знаят по какъв начин да се съсредоточат най-вече върху танца и да не разрешават на нищо да им ги разсее по време на осъществяването. Тези персони обичат да танцуват, както сами, по този начин и в по-голяма група. Затова постоянно Везните вземат участие в балети или други танцови обединения.

Риби

Рибите естествено знаят по какъв начин би трябвало да движат тялото си, което с изключение на страхотни танцьори, постоянно ги трансформира и в доста положителни хореографи. Родените под този знак са изобретателни, тъй че постоянно оферират нещо ново за гледане, когато танцуват. Дори в случай че сте ги виждали да танцуват същия танц преди, бъдете сигурни, че те ще вложат нещо ново от себе си.

Дева

Девите обичат да танцуват и ще се погрижат да научат всички стъпки от даден танц, даже и да им е мъчно. Девите имат цялата увереност, дисциплинираност, пространствено схващане и мотивация, от които се нуждаят, с цел да са страхотни танцьори.

Дори и да не сте от гореизброените зодии, това не значи, че не би трябвало да танцувате. Да, някои са по-добри от другите, само че както към този момент споменахме, танците имат удобно влияние върху тялото и душeвността. Освен че могат да ви оказват помощ да поддържате добра форма, посредством тях се освобождавате от напрежението и ежедневното натоварено всекидневие. Така че отделете си някоя вечер и излезте да потанцувате с обичания човек или приятелите ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР