Има хора, които биха направили всичко за децата си. Често

...
Има хора, които биха направили всичко за децата си. Често
Коментари Харесай

Зодиите, които умеят да поставят граници с децата си

Има хора, които биха създали всичко за децата си. Често даже минават границата. Но има и такива, които умеят да възпитават добре и да учат децата си на ясни и добре дефинирани граници. Ако се чудите от кой вид сте или ще бъдете един ден, астрологията има какво да каже по въпроса. Ето зодиите, които съумяват да научат децата си. 
Дева
 Раздялата с тези 3 зодии не се претърпява НИКОГА Раздялата с тези 3 зодии не се претърпява НИКОГА
Влюбването е мъчно, само че още по-трудно е да се „ разлюбите ”. Лекуването на разрушено сърце изисква време, само че тези зодии имат ня...
Родителите Дева знаят, че свободата идва със конструкция и от момента, в който децата им се раждат, те ги възпитават по непоколебим график с действителни цели. От образованието по какъв начин да си мият зъбите до банкет в университет, постоянно има проект. Девите нямат проблем да кажат „ не “, когато децата им молят за спомагателен сладолед, повече часове на телефона или скъпи пътувания и детски лагери. И макар че децата им може да им възмутят, че са непоколебими и упорити, Девите знаят по кое време е добре да нарушават разпоредбите и да бъдат малко гъвкави. Въпреки това тези изключения постоянно идват с урок.
Рак 
Известни с това, че са най-милите и грижовни майки в зодиака, може да е изненадващо, че зодия Рак е в листата на „ коравите родители “. Но макар че този воден знак се занимава с комфорта и фамилните полезности и подсигурява, че децата им разполагат с храната и удобствата, от които се нуждаят, има разлика сред това да се хранят добре и да се хранят. Експерти по взаимни отстъпки, Раците знаят по какъв начин да дават задоволително, без да прекаляват. Границите са значими! Когато децата им молят за пътешестване до Дисни или най-новата скъпа играчка, Раците измислят нещо също толкоз занимателно, само че по-достъпно. Повече от всеки различен знак, Раците знаят, че прекарванията, а не материалните обекти са тези, които основават най-хубавите мемоари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР