Има хора, които абсолютно ясно знаят границите на своите възможности

...
Има хора, които абсолютно ясно знаят границите на своите възможности
Коментари Харесай

Точно тези 6 зодии са безстрашни

Има хора, които безусловно ясно знаят границите на своите благоприятни условия и стремежи, затова е невероятно нещо да ги сплаши и тормози. Това добре ли е или не? Трудно е да отговорим на този въпрос, защото целостта не постоянно дава положителни резултати. Въпреки това упоменатите персони ще продължат да пазят своята позиция, предизвикателно противопоставяйки се на външно въздействие.

1. Лъв

Не е допустимо нито да сплашите, нито да убедите Лъв в каквото и да било. Само тъй като за него има единствено две отзиви - неговото и неверното. Нито логиката, нито опитът на другите хора, нито здравият разсъдък не се вземат поради от тази зодия. Лъвът просто отхвърля да повярва, че може да сгреши. Тази непроницаема убеденост притегля хората към него, без значение какво прави той

2. Телец

Невъзможно е чисто механически да се сплаши - той се избавя от вродената непримиримост, за която Телецът е подготвен да направи всичко. Дори и да осъзнава, че това е изпълнено с отрицателни последствия, представителят на това съзвездие чисто от твърдоглавие ще продължи да държи на своето. Той не се опасява от нищо и има вяра в силата си.

3. Козирог

Козирогът умерено и безстрастно търпи всевъзможни интриги и опити за заплашване. Ако страстите се влеят в диалога, тогава събеседникът автоматизирано губи правото на глас и място в редиците на " рационален човек ". И с такива Козирогът няма какво да разисква. Но в случай че е уверен от логичен причини, тогава това е напълно друг въпрос. Козирогът не е твърдоглав - той е просто разумен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР