Има готови 25 легла в Специализираната болница за активно лечение

...
Има готови 25 легла в Специализираната болница за активно лечение
Коментари Харесай

Двама нарушиха карантината си в Стара Загора

Има подготвени 25 кревати в Специализираната болница за интензивно лекуване за пневмо-фтизиатрични болести в Стара Загора, медицинските екипи имат защитни средства и консумативи. Това разгласи на изключителна онлайн конференция кметът на Стара Загора Живко Тодоров  Живко Тодоров Живко Тодоров е роден на 21 септември 1981 година в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „ Ромен.

"Има подготвеност зала "Стара Загора " в дискови запаметяващи устройства да бъде предоставена за полева болница, само че се надяваме това да не се случи ", добави още Живко Тодоров  Живко Тодоров Живко Тодоров е роден на 21 септември 1981 година в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „ Ромен.

"Продължава строгият надзор за осъществяване на рекомендациите на здравното министерство. На 24 март има нови двама глобени жители, за които е открито, че не съблюдават карантинния интервал. По информация на Министерство на вътрешните работи към този момент са направени и стъпките за формиране на досъдебно произвеждане. Напомням, че отговорност се носи съгласно Наказателния кодекс. Следим от близко описите, които имаме от Регионалната здравна ревизия, с цел да бъдем прецизни в контрола ", акцентира секретарят на общината Делян Иванов.

COVID-19 порази цяло семейство с дребни деца, болестта стигна и до Стара Загора

Има обезпечени палатки за чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които правят инспекция на 10-те КПП-та на входно-изходните пътни артерии, намиращи се на територията на Стара Загора, съобщи Българска телеграфна агенция.

Проведени са диалози с управлението на ОД Министерство на вътрешните работи - Стара Загора, проверяващите да влизат в състояние на хора, които по медицински потребности би трябвало да преминат през пунктовете.

В помощ на всички жители, които търсят информация, на формалния уебсайт на Община Стара Загора има направена специфична секция, в която хората могат да се осведомят, както и да открият синтезирана най-важната информация, обвързвана с ограниченията за ограничение на вируса.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР