Има голяма вероятност вратарят на Байерн Мануел Нойер да напусне

...
Има голяма вероятност вратарят на Байерн Мануел Нойер да напусне
Коментари Харесай

Нойер може да не е в Байерн следващия сезон

Има огромна възможност вратарят на Байерн Мануел Нойер да напусне клуба през лятото. Това твърди легендата на немския футбол Лотар Матеус. Причината е, че Нойер желае 5-годишен нов контракт, а баварците не са склонни да му го дадат.

" Разбирам желанието му за сигурност и дълъг контракт, само че пет години са доста време. Той не би трябвало да не помни какъв брой предан бе Байерн към него. И за двете страни ще е прелестно, в случай че Мануел остане още няколко години. Той би трябвало първо да удължи контракта си за три години. Ако е здрав и се показва на равнище, ще получи и последващо предложение. Мисля, че знаците обаче сочат към овакантяване ", разяснява Матеус.

Нойер прекара девет години в Байерн, само че около несигурността към новия му контракт е свързван с трансфер в Челси. Той има 18 трофея, извоювани с баварците. Настоящият му договор с клуба е до лятото на 2021 година

Manuel Neuer 'unlikely to be at Bayern Munich next season' because he wants a five year contract https://t.co/IxNt2wEOp7 pic.twitter.com/2KEdVnVTae
— David Wilson (@LikeChelseaFC) April 7, 2020
Наставникът на Байерн Ханзи Флик изрази желанието си вратарят да остане в клуба. " Познавам Мануел отдавна. Разбираме се чудесно. Решението зависи от него. Той знае с какво разполага в Байерн. Не единствено аз, само че всички в клуба ще се радваме той да удължи контракта си ", разяснява Флик, който неотдавна получи непрекъснат контракт от клуба.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР