Има голяма вероятност отборът на Арсенал да постави доста негативен

...
Има голяма вероятност отборът на Арсенал да постави доста негативен
Коментари Харесай

Арсенал на прага на антирекорд в срещата с Айнтрахт

Има огромна възможност тимът на Арсенал да сложи много отрицателен връх довечера при семейството си на Айнтрахт Франкфурт в Лига Европа. Срещата идва на гърба на шест мача без победа във всички шампионати и няма да е изненадващо, в случай че на стадион „ Емиратс “ публиката бъде обидно дребна.

„ Артилеристите “ имат 45,000 почитатели със сезонни билети, само че довечера се чака на стадиона да участват по-малко даже и от 30,000 души. Официалният връх за минимум аудитория в на „ Емиратс “ е 44,064 души, когато Арсенал игра с Донкастър Роувърс за Карабао Къп през 2017 година. В допълнение към това почитатели на Айнтрахт няма да участват на стадиона, поради проблемите, които имаше немския отбор по време на срещата с Витория Гимараеш предишния месец.

Въпреки това се счита, по неофициални данни, че най-слабо посещавания дуел на „ топчиите “ е през декември 2017 година в срещата с БАТЕ Борисов, когато са участвали към 30,000 фена.

Арсенал има потребност единствено от точка, с цел да си подсигурява присъединяване в елиминационната фаза на шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР