Има голям шанс да стигнете до раздяла, ако сте една

...
Има голям шанс да стигнете до раздяла, ако сте една
Коментари Харесай

4-те двойки зодии, които ще се РАЗДЕЛЯТ до края на 2018

Има огромен късмет да стигнете до разлъка, в случай че сте една от тези зодии. Понякога просто би трябвало да се примирим, че не сме един за различен с индивида, с който сме си мислели, че можем да прекараме целия си живот.
Това са 4-те зодиакални двойки, които има възможност да стигнат до разлъка.
Телец и Риби
Имате някои компликации, както всяка друга двойка на света. Но... в никакъв случай не сте си представяли, че тъкмо тези дребни камъчета могат да се окажат спънка на пътя ви. И тъкмо това може да се случи. Това, че единият от вас не отстъпва или не може да разбере другия, ще се окаже повода за вашата разлъка. Не приемайте това прекомерно персонално, а просто разберете, че за идната ви връзка са нужни взаимни отстъпки. И ги направете.
Дева и Стрелец
Трети човек ще се появи във вашата връзка и един от двама ви ще изпита мощни усеща и привличане, което тотално ще ви обърка. Не мислете, че би трябвало да се чувствате гузни, в случай че вие сте този, който ще се влюби. Животът си знае работата, ориста също. Просто би трябвало да бъдете доста деликатни с вашия сътрудник, никога да не се стига до изневери! Бъдете умни и приключете връзката си, преди да пристъпите към другата.
Овен и Лъв
Рязка промянав характера на вашия сътрудник може да се окаже повода за вашата разлъка. По-интересно е в действителност от какво е подбудена тази смяна? Трети човек е малко евентуално, по-скоро сътрудникът ви е усетил, че привързаността му към вас е по-скоро табиет, а не същинска любов. Когато човек осъзнае такова нещо, внезапно се отдръпва и става неразпознаваем.
Рак и Водолей
Един простоват скандал, който на пръв взор наподобява на всички други, ще се трансформира в огромната причина за вашата разлъка. В този скандал ще излязат нескрито истини, които ще са повода за вашата разлъка. В предишното е имало невярност... и никоя неистина не може да остане скрита прекомерно дълго време.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР