Има голям брой пациенти, които са загубили своите зъби и

...
Има голям брой пациенти, които са загубили своите зъби и
Коментари Харесай

ЕО Дент: Иновативно имплантиране и възстановяване в един ден

Има огромен брой пациенти, които са изгубили своите зъби и желаят да са протезирани неподвижно, без процедури на костна аугментация и без спомагателни разноски. Използването на новаторската идея SKY – Fast & Fixed дава опция за екстракция, имплантиране и възобновявания в един ден. Пациентите имат опция да се хранят незабавно след интервенцията и да вземат участие интензивно в обществения живот.
Благодарение на 3D планирането и потреблението на актуалните цифрови благоприятни условия в денталната медицина, зъбните импланти може да се слагат под ъгъл и по този начин костта оптимално се употребява за добра биохимична поддръжка на възобновяване. Имедиатното натоварване на имплантите е в директна връзка с протетичната структура и опцията пациентите да се ухилен незабавно. Временното възобновяване може да се създаде за по-малко от 2 часа.

Точното обмисляне на времето посредством новаторската процедура разрешават зъболекарят, пациентът и зъботехникът да не се сблъскат с неприятни изненади. Освен това SKY – Fast & Fixed процедурата подсигурява, че пациентът би трябвало да посети своя стоматолог във закрепен ден и час, и след имплантирането и слагането на зъбни импланти няколко часа в същия ден ще бъде приключен с окончателните си възобновявания.
Най-голямото преимущество при нас в Европейска общност Дент е високо квалифицираният ни екип, близостта на зъботехническата лаборатория, актуалното съоръжение на операционните ни, дигитализацията, CAD-CAM технологиите, 3D-принтерите, интраоралните скенери, лазерите, лекуването под микроскоп и седация (медицински сън), дават сигурни и предвидими резултати в имплантологията и цялостната рехабилитация на дъвкателния уред, споделят от екипа на Д-р Валентин Павлов, експерт хирург-имплантолог, който е съосновател на клиниката и най-голямата дентална верига у нас Европейска общност Дент.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР