Има ги и тези връзки. Когато сте с някой, който

...
Има ги и тези връзки. Когато сте с някой, който
Коментари Харесай

11 знака, че сте срещнали своята сродна душа

Има ги и тези връзки. Когато сте с някой, който ви е непосредствен по дух, който схваща вашите потребности и има възгледи за живота, сходни с вашите.

Да срещнеш подобен човек е същински подарък от ориста, тъй като всеки има избрана „ задача “, житейски път, през който е мъчно да премине самичък. Затова има потребност от някой, който да му помогне да стане по-добър и да му поддаде рамо в точния миг.

И по този начин, кои са знаците, че сте срещнали своята сродна душа?

Необяснимо и неотменимо единение
Когато поддържате връзка с колегата си, ви се коства, че имате една обща душа. Чувствате се по този начин добре и умерено. Завършвате взаимно изреченията си. Разбирате се без думи даже. Той има вяра във вас и вашето бъдеще. Когато е в близост, надълбоко в себе си сте уверени, че всичко ще е наред. И в действителност е по този начин.
Познавате се като че ли от епохи
Дори и да сте се срещнали неотдавна, все едно се познавате от преди този момент. Толкова е елементарно всичко! Ако би трябвало да ви утеши, той постоянно избира точните думи. Запълва всяка ваша потребност. Самото му наличие до вас ви кара да се чувствате по-добре.
Не е нужно да се преструвате
Не е нужно да се преструвате нито на мощни и самостоятелни, нито на каквито и други да било. Вашата сродна душа усеща по кое време ви е мъчно и не изпитва потребност да разпитва за детайлностите, тъй като надълбоко в себе си усеща тъкмо от какво се нуждаете. И ви го дава. Процесът е толкоз натурален, че чак се плашите от това. Как е допустимо? Но, да, допустимо е.

Заедно няма от какво да се страхувате

Знаете, че постоянно можете да разчитате на този човек, усещате, че той няма да ви съобщи и няма да ви забие нож гърба. Напълно сте сигурни в него.
Можете да си говорите с часове без да усетите по какъв начин е минало времето
Двамата, тъкмо като едно цяло, изпитвате усложнения да се отделите един от различен. Интересувате се освен от това, което сътрудникът ви демонстрира, само че и от това, което е прикрито от хорските очи и закътано надълбоко в сърцето му. Толкова е елементарно да му споделяте! Можете да му кажете безусловно всичко. И най-важното е, че той попива всяка дума, всяка детайлност. А вие, от ваша страна, вършиме същото.
Конфликтите или отсъстват от връзката ви или са незначителни
За разлика от другите сантиментални връзки, при които и двамата сътрудници постоянно би трябвало да вършат взаимни отстъпки, с цел да избегнат спорове, със сродната ви душа това въобще не е по този начин. Дори и да има несъгласия, първо, те не са мъчителни и второ, изглаждат се доста бързо и безболезнено. Защото разногласието сред две сродни души прилича на разговор със самия себе си...
Привлечени сте мощно един от различен и на физическо, и на прочувствено равнище
Искате да споделяте един с различен и наслади, и скърби. Между вас има толкоз мощна връзка, че като че ли животите ви са неотлъчно свързани.
Приемате драговолно болките си
Ако вашата сродна душа минава през сложни житейски обстановки, липса на пари, разлъка, разочарования и фамилни проблеми, вие сте компактно до нея. Приемате болката на другия като своя. Радвате се на триумфите му, все едно, че са ваши персонални достижения.
Сродната душа в никакъв случай не ви съди
Можете да споделите всичко с нея. Тя в никакъв случай няма да ви упрекна. Всеки прави неточности. Можете да бъдете безусловно открити, да споделяте най-съкровените секрети, без да се страхувате да чуете в отговор: „ Ужас! Не чаках това от теб! "
Имате сходни ползи
Имате повече общи неща, в сравнение с разлики. Имате идентични полезности и морални правила.
Сродната душа приема и обича вашите недостатъци
Сродната ви душа не ви гледа през розови очила. Знае чудесно какво представлявате, наясно е с вашите мощни черти и вашите дефекти. И ви обича и поради двете.
Сродната душа в никакъв случай не ревнува и в никакъв случай не завижда
Знаете, че можете да кажете на сродната си душа за огромния си триумф и насладата ви ще се умножи многократно. Тя не ви завижда, не се пробва да се възползва от вас и не изисква нищо от вас. Защото усеща, че непринудено към този момент сте ѝ дали всичко… Ревност? Това е неуместно. Та вие само сте си толкоз близки на този свят! Нито единият, нито другият има конкуренция. Връзката ви е толкоз мощна, че ревността наподобява смешна.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР