Има фундаментална сделка между Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е

...
Има фундаментална сделка между Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да говорим за правителство с ГЕРБ, докато има сглобка между тях и ДПС

Има фундаментална договорка сред Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и – Пеевски държи прокуратурата и службите и подсигурява на Борисов, че до момента в който няма промени, той ще е спокоен. Борисов пък държи гласовете в Народното събрание, което подсигурява на Пеевски, че няма да има тези промени. Докато тази договорка стои сред двамата, нашата визия за европейска България не стои. Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната ” в ефира на бТВ.

„ Това, което видяхме в над 50 града – нашите симпатизанти споделиха, че не желаят гласовете им да бъдат употребявани по този метод. Да уверя хората, които се чудят дали да гласоподават за нас – ние няма да бъдем част от договорката сред Борисов и Пеевски ”, акцентира той.

„ Осъзнахме лимита на опцията да се вършат промени с тях. Когато са застрашени, ние разбрахме какъв брой са мощни дружно. Не сме моралисти, ние просто имаме фантазия. Върнахме се към концепцията за какво сме в политиката – обикновено правораздаване, възприятие за правдивост, смяна. Не ни е боязън нито да сме първа политическа мощ, нито да сме в съпротива.  Като съпротива свършихме много – за частната детска болница, за пенсиите. „ Продължаваме промяната ” няма скрити ползи в частна болница. Питайте Пеевски дали може да каже същото. Мисля, че огромна част от частните лечебни заведения имат общо с и. Не вярвайте на това, което приказват политиците, само че гледайте по какъв начин гласоподават ”, прикани още той.

На въпрос ще проведат ли диалози с, Петков беше безапелационен: „ Не. Девет месеца си говорихме с тях по тематиките, по които се надявахме да напреднем. Да приказваме за държавно управление с, до момента в който стои сглобката сред тях и, няма да стане. Ние ставаме все по-сплотени, в тази ситуация сме безапелационни. ”

" Аз си трансформирах живота, тъй като имам фантазия. България може да е друга, тази фантазия не е умряла. Ако имахме изборна интензивност като в Германия, на депутатите щяха да са единствено 18. Най-голямата вреда, която ние понесохме, бе тъй като хората ни се разсърдиха, че седнахме с. Те видяха резултати, че не си приказваме хипотетично, че може да имаме просветен министър председател като акад. Денков, не е хипотетично, че неравенството пада, а пенсиите се подвигат. Ние няма да изкривим тяхното доверие, към този момент разбираме, че с тези хора ( – бел. ред.), не можем да сме. Няма да участваме в ръководство с и под никаква форма ”, още веднъж съобщи той.

„ Въпросът не е нашата математика да излезе, а да не излезе тяхната– да имат 121 депутати сред и. Много е просто – излезте да гласувате ”, прикани Петков.

„ Видяхме, че беше допустимо на 1 януари да влезем в еврозоната, в случай че постоянното държавно управление бе траяло. Сега е допустимо да влезем на 1 юли, в случай че си спазим критериите. Въпрос на е. Президентът на Еврогрупата сподели, че виждат действителна България да влезе в еврозоната. Ако влизайки в еврозоната се освободят средства, които до момента са били част от борда, те би трябвало да се употребяват по логичен метод.

За изтеклия запис, в който се приказва за „ всекидневен кеш ”, съобщи: „ Слушате записа и се чуват едни токчета в съвършено качество на звука. Изведнъж стартира да приказва и колкото да чувате какво се споделя. Обясниха ни го специалистите – поставят филтър върху записа, с цел да може елементарно да се реже и наглася. Никога този словоред, по метода, по който вие го чухте, не го е имало. И това изявление може да се манипулира. Горд съм да видя, че подобен боязън и такова изпитание се вкарва против нас – забелязвате ли, че всички компроматни офанзиви са против нас? ”

„ Не считам да съм министър председател ”, безапелационен е той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР