Има филми, които са се превърнали в истински кино класики.

...
Има филми, които са се превърнали в истински кино класики.
Коментари Харесай

Да намразиш една от най-известните си роли! Тези холивудски звезди ненавиждат свои култови образи

Има филми, които са се трансформирали в същински кино класики. Актьорите в тях са звезди в същинския смисъл на думата, а да си ги гледал, е въпрос на обща просвета. 

Знаете ли обаче, че някои от има артисти, които не просто не харесват функциите си в някои от най-емблематичните си филми, само че и същински се срамят от тях? Ето и няколко такива истории

Виж още: Изневяра за милиони: Звездите, написали мегахитове за погрешните си някогашни! 

Бен Афлек в " Деърдевил "

В изявление артистът признава, че " ненавижда " кино лентата. Но пък и регистрира, че с помощта на ролята си в него взима тази на Батман в " Батман против Супермен ". Въпреки това Бен Афлек регистрира, че е работил с в действителност страховит екип. Просто не си е " допаднал " с облика, в който се е превъплатил.

Мишел Пфайф ър в " Брилянтин "

Ако първият " Брилянтин " е безспорна класика, то вторият има оценка едвам 4,4 в IMDB. В него се снима Мишел Пфайфър, която по-късно декларира, че ненавижда кино лентата. " Мразех този филм и не можех да допускам какъв брой е зле. По това време обаче бях млада и нямах визия ", споделя тя.

Виж още: Най-известната незнайна българка: Инфлуенсърка с над 1 милион почитатели, никой не знае същинското ѝ име! 

Хали Бери в " Жената котка "

Ролята е емблематична за Хали Бери, само че истината е, че тя не харесва кино лентата и това е най-меко казано. " Искам да благодаря на продуцентите, че ми дадоха опцията да вземам участие в този неприятен филм. Това беше нещото, от което се нуждаеше кариерата ми - да съм на върха на най-голямото дъно ".

Виж още: Озвучаването на анимации не е смешка! Ето по какъв начин се готвят огромните имена на Холивуд за тази работа 

Чанинг Тейтъм в " Изгревът на кобрата "

В изявление от 2015 година артистът признава, че просто ненавижда този филм. " Мразя този филм. Мразя го! Наложи ми се да се фотографирам в него ", съобщи изрично тогава той и добави - даже и сюжетът не е бил добър. 

Виж още: 20-годишната тийн сензация Eма Чембърлейн заплаща хиляди на месец за къща 

Зак Ефрон в " Училищен мюзикъл "

Това е една от най-емблематичните функции на Зак, само че истината е, че обръщайки се обратно във времето, не харесва ролята си и кино лентата. " Поглеждайки обратно към кино лентата и облика ми, ми се желае да наритам задника на този човек ", безапелационен е той.

Изображение: Getty

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР