Има факти, които не трябва да се знаят. Предупредихме те,

...
Има факти, които не трябва да се знаят. Предупредихме те,
Коментари Харесай

Не чети тези факти

Има обстоятелства, които не би трябвало да се знаят. Предупредихме те, дебелоглав:

Пиейки студена чаша вода, в действителност пиете това, което е пишкал преди време динозавъра.

Във фъстъченото ви масло може да няма единствено фъстъци. В краен случай, американското Управление по надзор на качеството на храните и медикаментите позволява наличието и на бръмбари и четина от гризачи.

Всеки път, когато се миете в тоалетната, дребни капчици фекалии се озовават във въздуха. Те могат да попаднат върху четката ви за зъби.

Женското кенгуру има не едно, не две, а цели три влагалища.

Любителите на шоколада би трябвало да знаят: тяхното обичано лакомство може да изчезне до 2020 година. Очевидно използваме повече повече шоколад, в сравнение с са зърната какао.

Първите презервативи датират от към 1640 година пр.н.е. От какво са били направени? От чревца на риби и други животинки.

Доказателство, че сме произлезли от маймуните: самците от породата макак резус са подготвени да се откажат от храна в подмяна на разглеждането на фотоси на задниците на самките.

15 % от въздуха, който дишаме в метрото, съдържа частици от човешка кожа.

Краекожията на кърмачетата намират доста приложения – тъканта, която остава след обрязванията се употребява освен за трансплантации, само че и в производството на кремове за лице.

Зъбите могат да се почистват с урина. Древните римляни са правели по този начин!

Във всеки един миг в радиус от 2 метра някъде от вас има един паяк. Сега към този момент знаете кой ви е следил през всичките тези години.

И в случай че това не ти бе задоволително: за целия си живот изяждаме приблизително към 8 паяка.

Съществува тип сирене навътре в което живеят ларви. То се прави в Сардиния и ларвите могат да изскочат от сиренето на височина до 10 см, по тази причина би трябвало да си пазите очите, до момента в който го ядете.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР