Има ерозия на доверието не само във властта, а и

...
Има ерозия на доверието не само във властта, а и
Коментари Харесай

Харалан Александров: Мангъровистите спечелиха срещу Мутафчийски, но може да е разрушително

Има ерозия на доверието освен във властта, а и към престижите. Днес всеки знае всичко и се усеща безконечен поради симптоматиката на нарцисизма. Хората отхвърлят да одобряват действителността. Идваме от тоталитарен свят, чиито рефлекси още не сме изгубили. Налагат се две трендове. Едната е на тоталитарно решение на проблемите, а другата - да се разпалваме против нея. Това съобщи общественият антрополог Харалан Александров в ефира на ТВ Европа.

" Много от хората отхвърлят да се съобразят с действителността и търсят своята версия за утешение в интернет и в обществените мрежи, където всеки написа, каквото си желае. Обществото е с напрежение и всеки спор става мотив за основаване на фронтове. Нека не забравяме " войната " сред доцент Мангъров и ген. Мутафчийски, да вземем за пример. Тя беше извоювана от така наречен " мангъровисти ", само че сходни фронтове от време на време са разрушителни ", добави общественият антрополог.

" Живеем в епохата на тревогата, което е разбираемо поради несигурността. Цялата цивилизация е нарцистична. Когато има съмнение към властта и към специалистите, не ти остава друго, с изключение на да се върнеш към примитивните етапи и да се учиш от опита и грешките. Има хора, които се подиграваха на ковид, към този момент имат близки, някои от които са умряли. Те не желаят да признаят грешката, не смеят да се покажат поради нарцистичната си самоувереност и надменност. Доналд Тръмп в това отношение е модел за доста огромна група хора ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР