Има едно важно правило, което е добре да следваме, когато

...
Има едно важно правило, което е добре да следваме, когато
Коментари Харесай

Цветът на твоята коса - но с една идея по-добър

Има едно значимо предписание, което е добре да следваме, когато сортираме цвета на червилото - да е покрай естествения колорит на устните, само че и наложително с една концепция по-наситено и блестящо. Същата тази идея с цялостна мощ в този момент важи и в стилните трендове, свързани с цвета на косата.
 Кой е най-актуалният цвят за коса тази есен
Кой е най-актуалният цвят за коса тази есен

С него няма да останем незабележими

Според водещи фризьори и стилисти през 2023 година настоящ ще е цветът, който оптимално се приближава до естествения - заздравен единствено с един или два нюанса. И хората с тъмни оттенъци и тези с тъмнорусите и светли коси ще могат умерено да се " доверят " и заложат на естествения цвят на косата си. Което е отлично, защото това е метод тя да остане по-здрава, а и да се поддържа по-лесно.

Именно грижата за косата е залегнала в основата на новата наклонността. Все по-често срещаните проблеми, свързани с кожата на главата принуждават мнозина да обръщат повече внимание на това по какъв начин се грижат за нея, а оттова и за косата си. Това пък от своя страна води до избор на по-неутрални бои, които изискват постоянно възобновяване.

Влияние върху това безспорно оказа и скорошната пандемия, която ограничи визитите на фризьорските салони. И въпреки тя към този момент да е в предишното, към момента постанова трендовете за хубостта - защото хората се научиха да избират външен тип, който не изисква специфична поддръжка.

Леко изключение от наклонността е масленото русото, което се обрисува да бъде изключително настоящо напролет, следвано от медните оттенъци. През лятото пък водещ ще бъде прасковеният колорит, който, съгласно колористите може да се ползва освен върху естествено светли коси, само че и при по-тъмно кафявите.
 Подстригването и от какво зависи какъв брой постоянно да посещаваме коафьор
Колко постоянно да се подстригваме

Отговорът е комплициран и зависи от доста фактори

Стилизирането на косата също е " в крайник " с наклонността за придържане към оптимално естествен тип. Безупречно подредените къдрици, загладените коси и елегантните прически биват изместени от естествената форма на косата. Или така наречен " бedhead " тренд - т.е. може да изглеждаме по този начин, като че ли преди малко сме се изтърколили от леглото. Нещо, което сигурно освен пази здравето на косата, само че и пести доста разноски и време.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР