Има едно нещо, което леко се пропуска - партията, в

...
Има едно нещо, което леко се пропуска - партията, в
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Това не е онзи Бойко Борисов, с когото тръгнах, а друг, искам да се върне старият

" Има едно нещо, което леко се пропуща - партията, в която бях 20 години, мина в една позиция на съпротива, само че тя постла килима за тази власт ", показа той.

" Това не е оня Бойко Борисов, с който потеглих, това е различен. Да е жив и здрав. С всички взаимни отстъпки не съм склонен. Вече нищо не желая да му кажа. Искам да се върне остарелият Борисов, с който побеждавахме ", сподели още Рашидов. " 28 години съм в политиката - да ме смъкват от политбюро и от комисии, само че да заставам измежду убийци (тези които разобличават) - няма да стане ", добави той.

 

Той разяснява, че през цялото време се е съмнявал във опциите на ръководещите.

" Година и половина е доста време от живота на човек - година и половина нещо да се случи? За година и половина най-малко един прът да бяха побили ", съобщи някогашният ръководител на Народното събрание. " ГЕРБ направи доста и няма кой да го скрие това. Не всички ненавиждат сглобката, само че за какво една печеливша партия се съгласи на това. Когато бях претендент от Пловдив обикалях доста в махали, в села и от 17 общини завоюва ГЕРБ 14. Какво стана 3 месеца по-късно - единствено 4 общини ", добави той.

" Путин да си носи отговорността за война която направи - тя не е наша война. Трябва да водим национално-отговорна политика, а ние се занимаваме с всичко на открито, а у нас нещата стоят. За история и просвета няма пари - никой не знае кой е бил министър-председател по времето на Моцарт или Пикасо, нали. Времето носи друга памет, би трябвало да си поддържаме културата. Сегашният министър е доста непокътнат ", каментира Рашидов, който бе и министър на културата.

Той обясни, че Движение за права и свободи е " непрекъсната партия, имат доста добър почетен ръководител - необичаен лидер, който има права да ръководи до конгреса ". 

" Делян (Пеевски) е прагматичен човек, добре се оправя - какво от това че му извадиха " Магнитски ", какво ще му създадат. Ами вижте Хасан Азис - извънреден човек, към този момент е за по-сериозно място от кмет ", разяснява още Рашидов.

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР