Има едно негласно правило, когато става дума за тоалети за

...
Има едно негласно правило, когато става дума за тоалети за
Коментари Харесай

„Горещ“ сватбен гост, обвинен, че е откраднал вниманието на булката в рискован тоалет

Има едно мълчешком предписание, когато става дума за тоалети за посетители на женитба – само че една жена наподобява не го послуша.

Всички знаем, че носенето на бяло на женитба е неразрешено, само че аленото също е изключено от листата, съгласно шефа на The British School of Etiquetette Филип Сайкс, който споделя, че аленото облекло се смята за недодялан. А в този момент една жена беше подложена на критика за това, че носи транспарантна, разкриваща алена рокля на нечий огромен ден.

Тя беше подложена на критика, че е откраднала вниманието на булката - само че не изглеждаше, че това е цветът това вбесяваше хората. Противоречивият тоалет беше сравняван с долни дрехи и хората даже нарекоха дамата „ смела “, с цел да се опита да измести булката в знойната рокля с дантела.

Изображение на госта в роклята беше споделено в Reddit под надписа: „ Горещи посетители на сватбата, само че говорете за кражба на вниманието от булката с тази чиста рокля! “ Рискованото облекло, включващо горнище с корсет и транспарантни елементи, раздели мненията - някои харесват външ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР