Има едно голямо хващане на целия народ в енергията на

...
Има едно голямо хващане на целия народ в енергията на
Коментари Харесай

Галин Стоев: Борисов оцелява, знае как да говори на простолюдието

" Има едно огромно улавяне на целия народ в силата на раздора. Преди да се случат всички тези раздори детайлите бяха доста ясно разпределени в пространството и се знаеше против какво желаеме да се борим всички. Единствената изненада беше огромния брой гласове за " ИТН ", само че всички си казахме дайте да ги забележим ".

Това съобщи режикьорът Галин Стоев в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия Евроком.

" Топката се връща към гласоподавателите, аз не се ангажирам да се обърна към която и да е партия, а задавам въпроси към тези, които заплащат за представлението ", сподели още режисьорът.

" Бойко Борисов няма различен избор и би трябвало да следва логиката на оцеляване, надявайки се да се върне в Народното събрание, което е голяма заплаха, защото идват скоро трети избори поради Политическа партия " ИТН ", която не съумя да донесе нищо позитивно. Това е толкоз явно и ясно, че не знам каква ответна реакция би трябвало да има отстреща ", добави той.

" Надявам се обществото да упорства за отговори за фотоси, кюлчета и за това по какъв начин безстопанствено се е управлявала страната. Насъсква се една секта против друга и Борисов владее тази игра. Той знае по какъв начин да приказва на простолюдието, както той самичък споделя. Дали ще създадем крачка обратно и ще стартираме да гледаме мача. Тогава самите отговори стартират да се появяват без да ги насилваш. От този миг нататък би трябвало да отидем и да гласуваме на трети избори. Трети път е за благополучие, само че се споделя, че и трети път стомната се е счупила ", сподели Стоев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР