Има едно – то е създадено от почетния председател д-р

...
Има едно – то е създадено от почетния председател д-р
Коментари Харесай

Тимур Халилов: Пеевски и кохортата около него искат да присвоят марката Движение за права и свободи

Има едно – то е основано от почетния ръководител доктор Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от и е на всички хора, които споделят неговите правила и идеали. и хората към него са изключени от и не съставляват волята на нашите гласоподаватели. Коалицията, основана от Пеевски, е националистическа, а не е евроатлантическа и това проличава от стратегиите на сътрудниците в нея. Именно по тази причина тя няма по какъв начин да съставлява гласоподавателите на Движението за права и свободи. Тази безапелационна позиция изрази мна брифинг в Народното събрание Тимур Халилов.

Той насочи още един апел към българската политическа класа за изрично разграничаване от. „ Така, както самоуверено реагираха евроатлантическите ни сътрудници посредством лични наказания и безапелационни заявления против него и неговите дейности. Днес, повече от всеки път имаме потребност от увереност в дейностите и бягство от страха за персоналното и партийното богатство “, акцентира Халилов.

От Движението разчитат държавността да спечелва на мястото на мутренските подходи на. 

„ След невижданата интервенция на група народни представители на изключения от, които на 2-ри септември с мутренски подходи попречиха работата на членовете на ЦИК, през днешния ден бихме желали да срещнем обществеността с същинските лица на „ възродителите “ от Коалиция „ Ново начало “ и същинската им цел да унищожат. Информираме обществеността за заявление, подадено от за изтриване на регистрацията на, позволена до присъединяване в частичните избори в Община Омуртаг и редица други кметства на 20-ти октомври 2024 година подаде заявление за изтриване на регистрацията на за присъединяване в новите предварителни избори на 20.10.2024 година С упоменатото заявление, подадено от Коалиция „ Ново начало “, евроатлантическата маска на Пеевски падна дефинитивно. За всички стана ясно, че той и кохортата към него в никакъв случай не са представлявали гласоподавателите на Движението за права и свободи, в никакъв случай не са работили за ползите на Движението за права и свободи и същинската им цел е да унищожат дефинитивно партията и да присвоят марката Движение за права и свободи. С решение на ЦИК от 4-ти септември заявката за изтриване на регистрацията на е отхвърлено. И още веднъж – с решение на ЦИК е отказана регистрация на псевдо-евроатлантическата коалиция на „ възродителите “ от „ Новото начало “ за присъединяване в новите и предварителни избори на 20-ти октомври 2024 година Разчитаме държавността да спечелва и при останалите решения, които ще бъдат взети отсега нататък по отношение на опитите за нелегално заграбване и заличаване на Движение за права и свободи “, изясни Халилов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР