Има една звезда, която спокойно може да се похвали с ...

Има една звезда, която спокойно може да се похвали с

Megan Thee Stallion е първата рапърка с корица на Sports Illustrated

Има една звезда, която умерено може да се похвали с най-хубавото лято до момента и това е Megan Thee Stallion.
Носителката на три награди "Грами " се появи на една от кориците на списанието Sports Illustrated, създавайки история като първата рапърка с сходно достижение. "Когато получих позвъняването, не можех да допускам, че става дума за мен. И да бъда първата рапърка на корицата на броя за бански прави нещата още по-специално ", споделя Меган пред списание People.
За историческата корица рапърката е облякла светлокафяв бански от две елементи, като горнището се отличава с няколко изрязани детайла, които леко загатва за формите на дамата. За по-добра устойчивост, то е оборудвано и с спомагателни ластици, които минават през горните ребра. Бикините са в крайник с стилните трендове за лятото, като връзките им са вдигнати чак над бедрата, обрисувайки съвършено тялото.
В списанието е включена и още една фотография на Меган, на която тя театралничи на пясъка на фона на прилива. Облечена е в горещо розово горнище във формата на цвете, комбинирано с яркозелени бикини. Рапърката споделя, че целият развой на снимане е бил магически, като всичко е минало добре, частично с помощта на сериозната й подготовка. "Започнах да упражнявам преди месеци и бях много готова. Бързо влязох в процеса. Фотографът Джеймс Макари сподели, че не прави фотосите във водата преди четвъртия или петия кадър, само че и двамата бяхме в океана още от началото. Денят беше съвършен и аз си изкарах отлично ", споделя изпълнителката пред списание People. По обявата работи:

Източник: dnes.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg