Има една тема за политиците ни, която е табу! Темата

...
Има една тема за политиците ни, която е табу! Темата
Коментари Харесай

Светослав Витков: Гласувайте с вяра |

Има една тематика за политиците ни, която е табу! Темата за вярата! Това е по този начин, тъй като задачата на всеки политик, поставящ себе си преди ползите на народа си е, да му повярват!

Това споделя претендентът за президент на Политическа партия Глас Народен Светослав Витков в послание към гласоподавателите.

Ето цялостния текст на обръщението:

Държавникът не изисква вярата на народа, тъй като извършва неговите потребности и следва интереса му, като ги слага над себе си.

Вярата е в устрема, който следваш! В проекцията на мисълта, какво би трябвало да направиш и какво искаш да сътвориш.

Както Бог или Висшата мощ е основател, по този начин и всеки един от нас е подобен, само че несъмнено, а и за благополучие, в доста по-ограничен мащаб.

Вярата ни прави мощни в мислите и делата!

Да съблюдаваме природните- Божии, както и човешките закони.

Да не убиваме, крадем, да не бъдем водени от алчността и злобата. Да не мислим доста за себе си, а за света и хората към нас.

Да бъдем обективни и непреклонни, когато делото ни е чисто. Да усещаме боязън, само че да не го оставяме да води мислите и делата ни.

Да осъзнаваме извора на неправдата и да й се противопоставяме, само че не като камък на пътя на водата, а като яз, който я насочва в нужната посока.

Да бъдем търпеливи с нетърпеливите, да почитаме стойностните съперници и да оказваме помощ на изпадналите в потребност, съгласно опциите си.

На политика вярата оказва помощ да осъзнава накъде се движи света - ползите на мощните страни, с цел да не застава непосредствено на пътя им, а да планува това придвижване и да го вплете в ползите на страната - народа си. Да бъде еластичен в връзките, с цел да не бъде отхвърлен, само че и да не бъде безгръбначно, което извършва сляпо заповедите на мощните, а за премия - да го оставят да краде за себе си от своите!

Да сложи ползите на страната и народа си над личните си, с ясното схващане, че най-после най-вероятно ще бъде предаден, омаскарен и забравен…

Без религия човек е без път!

Без религия човек е като откъснато от скалата водорасло!

“Вярата е значима, Санчо, а не ши***ите мелници! “ - Дон Св. Витков!

България има потребност от подобен президент!

Гласувайте с религия!

Избори ноември 2021!

Платено наличие!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР