Има една такава приказка, че когато работиш само с принципите

...
Има една такава приказка, че когато работиш само с принципите
Коментари Харесай

Аталай: Предсрочни избори не са добри за страната

" Има една такава приказка, че когато работиш единствено с правилата си, държавното управление се е разложило, държавното управление се разложи пред българската общественост, пред всички ".

Това съобщи пред Българска национална телевизия Рамадан Аталай, зам.-председател на комисията по енергетика в Народно събрание, народен представител от Движение за права и свободи.

" Движение за права и свободи през последните 6 месеца обяснявахме, че това държавно управление нямат опит, нямат просвета взаимно да се изслушват, нямат непоклатимост, нямат сигурност, нямат отговорност. За тях ръководството на страната сякаш беше ръководство, с цел да могат да реализират личното си его, нищо друго не беше ", означи Аталай.

И акцентира, че това е началото на края, с цел да може спрем рецесиите, които те сами основават в България.

Предсрочни избори за страната не е добре, сподели Рамадан Аталай.

" Ако тези, които са на власт и през днешния ден считат, че оттова ще се облагодетелстват и ще изкарат избрани средства - Движение за права и свободи нямаме поддръжка за тия, изключително за тези ръководители, които лъжата я нямат за нищо ", акцентира депутатът от Движение за права и свободи.

По отношение актуализацията на бюджета и поддръжката му от страна на Движението имат съществени забележки сред първо и второ четене. По думите му няма нито един абзац за подкрепяне на бизнеса, на общините, на старческите домове, на детските градини.

" Средствата, които трябваше да вземат от тези облаги, които по една или друга причина се събират в НЕК, трябваше да отидат в бизнеса. Те ги взеха и ги раздадоха да могат да погасят загубите от мораториума, който си постановиха през последните 3 месеца ", съобщи Аталай.

В плана за актуализация на бюджета са заложени държавни гаранции за над 1 милиарда лева, с цел да теглят по-евтини заеми държавните сдружения " Булгаргаз " и " Булгартрансгаз ". Според зам.-председателя на енергийната комисия в Народното събрание това значи, че двете сдружения още ще задлъжняват, " с цел да могат да покрият някакви други сметки на Асен Василев ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР