Има една стара българска поговорка: Не ме слушай какво ти

...
Има една стара българска поговорка: Не ме слушай какво ти
Коментари Харесай

Обещаха ни две магистрали годишно и три тунела без нови дългове… ама друг път

Има една остаряла българска сентенция: „ Не ме слушай какво ти приказвам, а ме гледай какво върша “. Ако повече хора я знаеха, можеше доста неща да се случат друго или да не се случат въобще.

Само преди няколко месеца от „ Продължаваме промяната “ дадоха обещание, че с парите, които съгласно тях се крадат от страната, Асен Василев Кирил Петков ще строят по две автомагистрали „ Хемус “ годишно, четири моста над Дунав, три тунела под Стара Планина и още, и още…

Парите няма да идват от заеми за страната, а тъкмо противоположното. Всичко това щяло да се финансира от тези 8 милиарда лв., които били крадени. „ Проблема не е в парите “, разгласи Асен Василев в компанията на кандидат-премиера Кирил Петков.

Малко откакто встъпи в служба обаче, същият Кирил Петков разгласи, че страната ни тегли нов заем от над 7 милиарда лв., а парите ще отидат за инфраструктурни планове. Даниел Лорер от компанията на „ Промяната “ също удостовери, че теглените заеми са точно за вложения в инфраструктурата на България, тъй като 10 години нищо не е направено.

Парадоксално, дори и със заемите, по времето на кабинета „ Петков “ нямаше издигнат нито един мост, тунел или асфалтирана дупка.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР