Има една прослойка българки, които са известни с това, че

...
Има една прослойка българки, които са известни с това, че
Коментари Харесай

Моника Валериева си призна, че не блести с таланти

Има една каста българки, които са известни с това, че са известни. Сред тях можем да наредим десетки плеймейтки, а наподобява, че някои от тях осъзнават обстоятелството на своята популярност. Сред тях е и Моника Валериева, която озадачи с една мисъл, която показа под скорошно споделена фотография:

" Една жена без гений ръководи света и това е Ким. Затова си намерения още веднъж - без какъвто и да е гений, аз съм по-добра от теб ", написа на британски под фотографията еротичният модел.

Самата Моника се изявява като бизнес дама, като уеб сайтът ѝ продава изкуствени мигли, аксесоари за тях, както и грим. Той не е съвършено създаден, а тя самата не промотира интензивно продуктите си в обществените мрежи - нещо, което е ежедневие на други нейни колежки по конкурс и орис (като Златките например), написа каналът Vbox7.

Същевременно Моника Валериева нееднократно е споделяла, че не желае да се трансформира в тези инфлуенсъри, които популяризират и скъпи парфюми, и тоалетна хартия, тъй като по този метод се губело доверието на почитателите. Моника не се снима и във фотосесии на марки.

Дори и самата Ким Кардашиян, с която се съпоставя, непрекъснато демонстрира продуктите, които създава и продава. Прибягвала е и до способи, които много учудват общността. Ким, обаче, сега ръководи десетки бизнеси, без да броим триумфите на фамилията ѝ. Сред марките ѝ са такива, свързани с кредитни карти, козметика, бижута, приложения за смарт телефони, парфюми, фешън линия, както и супер сполучливият ѝ бранд за долни дрехи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР