Има една предистория - подготовката, която е правена с ясното

...
Има една предистория - подготовката, която е правена с ясното
Коментари Харесай

Адвокат по делото Евгения: Подготовката е правена с ясното съзнание да бъде убита

Има една предистория - подготовката, която е правена с ясното схващане, че крайната цел е да бъде убита Евгения. Ясно схващане от страна на Орлин Владимиров. Бащата също има доста огромна виновност, той не го е спрял, а е знаел. Вината на този човек даже, в случай че можем изобщо да го съпоставим, е по-висока, в сравнение с дейностите, които е направил синът му. Това каза Ивайло Найденов, юрист на роднините на убитата Евгения Владимирова.

Бащата на Орлин Владимиров, за който се счита, че е съизвършител в убийството, е на независимост с мярка парична гаранция. Причината е здравословното му положение, съгласно претекстовете на съда. Известно е, че е той е работил в ДАНС и е употребявал познанията си, с цел да помогне на сина си в закононарушението. 

" Самопризнания няма по смисъла на Наказателно-процесуален кодекс. Има доста експертизи, които занапред ще одобряваме, комплицирани ДНК експертизи “, сподели юристът на роднините на Евгения пред bTV.

В четвъртък в съда бяха разпитани приятелки на Евгения и индивидът, намерил телефона ѝ наоколо до спортна зала.

" На една от нейните приятелки ѝ е направило усещане, че след убийството се симулира връзка в чат и всичко това е за да се покаже, че тя е към момента жива. На базата на експертизи към този миг тя не е била сред живите “, сподели още юрист Ивайло Найденов. 

Информацията на телефона на Евгения е изтрита. Човекът, разкрил телефона, е махнал сим картата. Целта му е била да употребява телефона, желал да го подари на детето си. 

По думите на юрист Найденов до края на годината делото ще завърши на първа инстанция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР