Има една партия, която е известна с няколко неща: ваксинирани

...
Има една партия, която е известна с няколко неща: ваксинирани
Коментари Харесай

Депутати срещу НПМГ. Фалшивите чудовища на страдащите от електорална дисфункция

Има една партия, която е известна с няколко неща: имунизирани антиваксъри, вършат референдуми срещу еврото и си държат парите в евро, вкарват в политиката хора със подозрително образование… за умения – да не приказваме. 

Има и една гимназия, която бълва интернационалните първенци по олимпиади – математика, информатика, биология; гимназия, която основава бъдещи учени. 

Партията е в предизборна акция и един неин член (сменил няколко партии досега), който неотдавна стана прочут с това, че е взел участие в план на „ Америка за България “, а в този момент плюе НПО-то, реши да се появи в общественото око. Пак. 

За ЛГБТ „ агитация “ цялостен закон дублираха. А възбрана за политическа агитация в учебните заведения – дали ще доживеем да забележим? Не единствено написано в закон, но и да се извършва. Щото шефът на проруската партия, в случай че помните, се хвалеше преди време, че синът му правил агитация в учебно заведение, че и плесници раздавал на съученици. 

Сега един от миньоните му употребява едно от най-елитните учебни заведения като боксов чувал, с цел да си прави политическата агитация. 

Дали прокуратурата ще откри за забавно да ревизира за какво политик тормози учебно заведение? Вероятно знаете отговора. 

Цялата история стартира с една ясновидка, която е решила, че може сама да прави образователната стратегия на сина си. 

Учителят по география споделя, че който желае (да повторим: единствено който желае!) може да написа по тематика за или срещу Истанбулската спогодба. Да напишат дали е опасност за обичайното семейство и т.н. 

Децата всеобщо не са работили по тематиката, тъй като е по избор и – дано сме почтени – какъв брой възпитаници обичат да работят по нещо, което не е наложително? Само седмина са се хванали да пишат и от тях (очаквано) петима са били срещу Истанбулската спогодба. Правилно прочетохте – срещу. 

Но са си защитили тезите добре и учителят им е писал шестици. 

Ученикът – наследник на Кирилова (ясновидката) – също не написа, както и други деца не са писали. Но майката схваща, че в час се е говорило там нещо за Истанбулската спогодба и му споделя, че повече няма да влиза в тия часове. По география. И надлежно – детето не получава оценка и би трябвало да повтори класа. 

Тя споделя, че даскалът го е нарочил, тъй като отказал да написа по Истанбулската спогодба. Въпреки, че и доста други са отказали, пък за тях – нищо. 

После Кирилова взема решение, че даскалът е педофил и е влюбен в сина ѝ, та по тази причина щял синът ѝ да повтаря годината. А не тъй като не е влизал в час през целия втори период. 

Училището дава два поправителни изпита на момчето, той не ги устоя и би трябвало да повтаря годината. 

Всеки знае, че – в случай че не влизаш в час – нямаш оценка. Като нямаш оценка, се явяваш на корекция. Като не издържиш поправката – повтаряш. 

Кое не е ясно?

От НПМГ описаха, че „ депутатът “ от оня партия се обадил на шефа, МИНУТИ откакто Кирилова схванала, че синът ѝ е разкъсан и на втората корекция. 

Случаят стига до министерството – до МОН. Те, наподобява, заиграват в цирка на оная партия и хукват да вършат инспекции. Добре, няма неприятно. Направили инспекциите обаче и открили, че няма проблем. 

Кирилова не се стопира обаче, „ депутатът “ – и той. Предизборно е, рекламата по тоя метод му е безвъзмездна. 

А учебното заведение? Кучета го яли. 

Мислите ли, че му пука, че унищожава положителното име на едно елитно учебно заведение – на индивида от партията на имунизираните антиваксъри?

Тук всички знайни и незнайни некадърници, които през годините се пробваха в полето на политиката и единственото, което реализираха, беше да си обогатят личните сметки…

… могат да се усещат „ горди “. Защото сътвориха подправени чудовища – като Истанбулската спогодба. 

Сега, който желае да си откри опрощение за нещо, може да ги употребява. Фалшивите чудовища на страдащите от електорална дисфункция. 

Курнела преди време прокопа земята да си прави предизборна реклама и да стяга редиците на нейния електорат, пробутвайки им чудовището „ Истанбулска спогодба “. Копейките и менте-патриотите – и те се метнаха на вълнàта. Сега тематиката стана пенкилер за търсачите на теле под вола. 

Като не могат да предложат същински политики и не могат да се борят с същинските проблеми (лихви, корупция, здравеопазване), те основават проблем от нищото и след това се афишират като разрешители на същия тоя подправен проблем. 

Само че „ наследството “ им остана. Сега – както виждате – никой не смее да приказва за Истанбулската спогодба, а тя е, на процедура, за отбрана от принуждение. 

Задраскано. Няма я тая тематика, тъй като е демонизирана. Точка. 

Вкараха подправен анти ЛГБТ закон, дето сякаш бил срещу пропагандата, децата започнаха да споделят, че да си гей към този момент е нелегално – разбрали-недоразбрали – превъзходен електорален материал. 

Тотален безпорядък в обществото, учителите се опасяват да преподават и изобщо да приказват с децата, разпасани родители се качват по главата на всички, „ депутати “ разпалват подправени кавги.

Хаос, в който некадърници, влезнали в политиката, единствено с цел да пробутват политиките на кремълското джудже, виреят, тъй като в естествена среда няма да могат. Целта е реализирана. 

Междувременно, на никой от тях не му пука, че унищожават образованието. Дори, съгласно мен, се радват, че го унищожават, тъй като по този начин си създават повече бъдещи гласоподаватели, които си мислят, че в Народното събрание имаме депутати, а не е сборище на тарикати с равнище на магураджиите от деветдесет и втора. 

______________

Обръщение на Ученически съвет на НПМГ:

_____________

Становище на НПМГ „ Акад. Любомир Чакалов “
 

_______________________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР