Има една молитва, която може да преобърне живота ви на

...
Има една молитва, която може да преобърне живота ви на
Коментари Харесай

Молитвата, която вероятно ще промени живота ви

Има една молитва, която може да преобърне живота ви на 180 градуса. Няма нито един случай да не работи! След като прочетете тази молитва, сигурно ще стартират да ви се случват чудеса!

Вярвате ли в чудеса? След като прочетете тази молитва, те несъмнено ще ви се случат. Например, може да получите предложение за високоплатена работа с гъвкаво работно време, вуйна ще ви остави част от многомилионното си положение или ще се появи прелестен човек, с който ще вървите ръка за ръка през живота.

Четете тази молитва два пъти дневно в продължение на един месец, само че резултатите може да ви зарадват даже по-рано.

Молитва от Магическата мощ на мозъка от Джоузеф Мърфи

„ Божиите блага са мои блага. Използвам всеки миг от този ден, с цел да величая Господа. С мен са Божествена естетика, мир и обилие. Божествената обич идва от мен, благославяйки всеки, който попадне в моята среда. Божествената обич ме лекува в този момент. Побеждавам злото, тъй като Бог е с мен.

Винаги съм заобиколен от свещения ореол на Божествената обич и мощ.

Потвърждавам, усещам, знам и имам вяра мощно и позитивно в това, че заклинанието на Божествената обич и зоркост води, церя и се грижа за всички членове на фамилията ми и тези, които обичам.

Прощавам на всички и откровено излъчвам Божествена обич,
мир и доброжелателност за всички хора, където и да се намират.

Мирът цари в центъра на моето създание, това е мирът на Бог.

В тази тишина чувствам силата Му, упътването и любовта на Неговото Свято наличие.

Аз съм Божествено направляван във всичките си пътища.

Аз съм чист канал за Божествената обич, истина и хубост.

Усещам Неговата река на мир да тече през мен.

Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в мозъка на Бог.

Божиите пътища са мои пътища. Думите, които споделям, отиват там, където ги изпращам. Радвам се и благодаря, осъзнавайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е по този начин. “

Ако четете тази молитва откровено, от дълбините на сърцето си, резултатите няма да закъснеят. Огромен плюс на тази молитва е нейната еластичност, тъй като оказва помощ да се усъвършенства живота на безусловно всеки.

Добре е да отпечатате този текст и да го държите покрай леглото си. Не забравяйте да четете тази молитва заран и вечер. Правете го премислено, вярвайте в чудодейната мощ на думите.

Кой е Джоузеф Мърфи?

Д-р Джоузеф Мърфи е вицепрезидент на Международната федерация „ Нова мисъл “. Името на този знаменит публицист и учител е включено в листата на две хиляди души, достигнали невиждани висоти в своята област. Има дипломи по вяра, химия и фармакология.

В своите трудове доктор Мърфи предлага доста ефикасни молебствия и медитации. Прилагайки ги, вие ще се свържете с канала на Божественото обилие и ще получите всичко належащо от Вселената. Главното е: желанието ви да е откровено. Бъдете почтени със себе си и ще съумеете!


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР