„Има една малка част от политическото общество, която иска да

...
„Има една малка част от политическото общество, която иска да
Коментари Харесай

Петър Москов: Когато гласуваш за ДСБ и получиш коалиция с БСП, резултатът е „M*йнaтa ви“

„ Има една дребна част от политическото общество, която желае да вкара Бойко Борисов в пандиза. И още една, която желае да отмъсти на първата, че желае да вкара Бойко Борисов в пандиза. Огромната част от обществото ясно съобщи, че битовите условия на Борисов не ги интересуват и имат други проблеми пред себе си. Една част – към 7%, които бяха политически дейни преди, на изборите сподели „ Хайде м*йнaтa ви “. Това съобщи водачът на КОД и някогашен здравен министър доктор Петър Москов в ефира на бТВ.

„ Когато гласуваш за ДСБ и получиш коалиция с Българска социалистическа партия, резултатът е „ M*йнaтa ви “. Правейки едно и също, ще реализираме едни и същи резултати “, продължи Москов.

Той не вижда оптимистичен сюжет за ръководство без нови избори, тъй като компромисът ще е неосъществим. „ Ще влезем в същия цикъл за пети път “, изясни той.

„ Една огромна част от обществото стои, пасивна, отвратена и не гласоподава “, акцентира Петър Москов, съгласно който единственият излаз е огромно дясно обединяване преди нов избор.

За водача на КОД, ГЕРБ преди години не са били неприятен сътрудник на Република България и са подкрепили инициираната от него здравна промяна.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР