„Има една хубава символика – България е влязла в Европейския

...
„Има една хубава символика – България е влязла в Европейския
Коментари Харесай

Бойко Борисов към Хайко Маас: Разчитаме на Германия за приемането ни в Банковия съюз и ERM II

„ Има една хубава символика – България е влезнала в Европейския съюз по време на Германско председателство през 2007 година, а в този момент от 1 юли още веднъж чакаме немското председателство да позволи значими настоящи тематики “. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г при започване на срещата си с министъра на външните работи на Федерална Република Германия Хайко Маас, оповестяват от пресслужбата на кабинета.

В този подтекст министър председателят Борисов означи, че страната ни извънредно доста разчита през юли, когато Германия оглавява Съвета на Европейски Съюз, България да бъде призната в Банковия съюз и в чакалнята (ERM II) на еврозоната.

Екатерина Захариева ще одобри министъра на външните работи на Германия

„ Изпълнили сме безусловно всички критерии “, акцентира Борисов пред Хайко Маас.

Във фокуса на диалога бе превъзмогването на социално-икономическите последствия от пандемията от ковид. „ Имахме най-либералните ограничения, само че в точния момент ги използвахме. Сега доста значимо е бързо да възстановим стопанските системи и да се научим да живеем с този проблем “, уточни министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Двамата бяха единомислещи, че в този момент, повече от всеки път, на Европа е нужно единение и взаимност за справяне със обществените и икономическите последствия от ковид. Българският министър председател приветства мотото на Германското председателство, започващо от 1 юли – „ Заедно за възобновяване на Европа “.



По време на срещата министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г акцентира, че в този решителен миг за Европа страната ни поддържа желанието на Германското председателство да завърши незабавно договарянията по Многогодишната финансова рамка.

„ Бързо политическо съглашение и завършване на съответното законодателство са от значимо значение за използването на всички ограничения и пускане на новите стратегии без закъснение “, съобщи Борисов.

Българският министър председател уточни, че солидарността, кохезията и конвергенцията би трябвало да останат в центъра на проекта за възобновяване на Европейския съюз. „ Зеленият преход и цифровата промяна са също основни цели в процеса на връщане към естественото действие на нашите стопански системи и към резистентен напредък “, добави Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Насърчаването на двустранното съдействие в региона на туризма сред България и Германия също беше разисквано в хода на диалога. Българският министър председател посочи, че страната ни бе една от първите страни в Европа, която вкара ограничения за ограничение разпространяването на вируса, както и следващи финансови и стопански принадлежности в поддръжка на бранша.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР