Има една-единствена причина мислите ми да се отнасят в копнеж

...
Има една-единствена причина мислите ми да се отнасят в копнеж
Коментари Харесай

Викториански разкош от Dior – есен 2010

Има една-единствена причина мислите ми да се отнасят в блян по хладните есенни дни, тъкмо в този момент в разгара на лятото. Това е есенната сбирка на Dior, в която всеки един модел пленява със своето аристократично съвършенство и внимание към детайлте. От пръв взор е видно, че дизайнерът на стилната къща, Джон Галиано, е черпил ентусиазъм от осъществявания с романтика XIX в. В характерен викториански жанр са нежните рокли от шифон в пастелни цветове, с висока талия и голям брой кормила, рюшиве и рязана бродерия. Те са комбинирани със закачливи чорапки над коляното или ботуши със същата дължина.

За по-темпераментните представителки на нежния пол са моделите „ присвоени ” от мъжкия дрешник – комбинацията от редингот, риза с жабо и висока шапка с външна страна. А даже тези, които не изпитват сантимента към конната езда ще бъдат очаровани от бридж-панталоните, късите вталени сака и високите кожени ботуши.

Галиано е отдал дължимото и на аристократичния британски жанр с вършиме поли вид молив, баретите и типичен палта. Те са направени от мека вълна, цветовете са сиво, топло кафяво и бордо, а желания десен е, несъмнено, каре.

Впечатление вършат и кожените рокли, поли, шлифери и наметки. По всичко наподобява, че кожата резервира настоящите си позиции и за идната есен.

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР