Има един триумвират, който управлява тази държава - Борисов, Пеевски

...
Има един триумвират, който управлява тази държава - Борисов, Пеевски
Коментари Харесай

Бобокови: Триумвиратът Борисов, Пеевски, Гешев управлява държавата


" Има един триумвират, който ръководи тази страна - Борисов, Пеевски и Гешев ", съобщи предприемачът Пламен Бобоков, който в неделя даде изявление пред бТВ дружно с брат си Атанас Бобоков. От май месец двамата са обвинени за противозаконното отнасяне на гигантско количество рискови боклуци, само че малко по-късно прокуратурата стартира да проверява Пламен Бобоков и за търговия с въздействие, защото ходатайствал избран човек да стане областен прокурор на Русе, а в това време е разследван и секретар на президента Румен Радев, който предал на Бобоков правосъдно решение преди формалното му издание. Това трансформира президента в комфортна цел на премиера и основния прокурор, които го упрекват, че контактува с подсъдими олигарси.

Тогава Пламен Бобоков отхвърли да е контактувал с президента, само че сподели своя преписка с премиера Борисов, в която той назовава министър-председателя " необут ". По-късно същия ден прокуратурата разгласява данни за преписка сред Бобоков и президента.

" Категорично - в тези електронни устройства, които са конфискувани, не съм имал телефона на президента. Показаха известие, което евентуално е пращано от различен телефон, до който те нямат достъп. Излиза, че подслушват президента ", съобщи Бобоков в неделя пред бТВ и призна, че той е писал известието.

" Познавам се от 3 години с президента, от визитата в Армения. Виждали сме се няколко пъти, обсъждали сме всякакви въпроси, постоянно във официална конюнктура ", сподели още той.

Пламен Бобоков добави, че със брачната половинка на президента - Десислава Радева - са си честитили празници.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР