Има един лаф - оставиха ги като барани яйца и

...
Има един лаф - оставиха ги като барани яйца и
Коментари Харесай

Страшен скандал с Кичка Бодурова в Пловдив снощи: Лятното кино пълно, хората я чакат, тя... не излезе! (ВИЖ ТУК)

Има един лаф - " оставиха ги като барани яйца " и тъкмо той е доста подобаващ за това, което се разигра в Пловдив нощес. Като " барани яйца " бяха зарязани почитателите на Кичка Бодурова, които изпълниха Лятното кино в града, в очакване да я видят и чуят онлайн. Концертът беше разгласен, местата запълнени, само че...

Бодурова беше оповестена за присъединяване във фестивал, който се организира с поддръжката на пловдивската община, а входът е свободен. Както се сещате, ползата в действителност бе огромен, само че феновете останаха меко казано сащисани. Защото чакаха първо 45 минути в жегата госпожа Бодурова, която... никак и не се появи на сцената. Да, Кичка не закъсня, тя въобще не пристигна.

След като публиката нададе кански плач в мрежата и хората я направиха на нищо, което е в правото им, Бодурова излезе с пост, в който изясни, че не е излязла да пее, тъй като получила нервна рецесия и изгубила гласа си поради... механически проблеми от страна на уредниците. Дали й озвучител, който нищо не разбирал от техниката, а микрофонът, който й връчили, бил пластмасов.

От своя страна общината излезе с опровергаване и съобщи, че е било уговорено присъединяване на Кичка Бодурова дружно с екипа й и че общината е изпълнила прецизно всяко изискване, което зависи от тях. Къде е истината, в последна сметка, не се знае, само че е ясно едно - публиката си отиде гневна.

Източник: Блиц

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg