Има един хубав лаф: много лесно можеш да имитираш оргазъм,

...
Има един хубав лаф: много лесно можеш да имитираш оргазъм,
Коментари Харесай

Когато пенисът е мек по време на секс

Има един прекрасен лаф: доста елементарно можеш да имитираш оргазъм, само че не можеш да имитираш ерекция. И за двамата сътрудници проблемите с ерекцията са много мъчителни. Ерекцията може да изчезва или да не се появява изобщо вследствие на две съществени аргументи: психическа и физическа. Физически проблеми се появяват при съществуването на някакви хормонални или душевен нарушавания. Критерии, че човек има тези нарушавания могат да бъдат: наднормено тегло, меланхолия, липса на интензивност, вкус и така нататък При физически нарушавания има индикация за непрекъснат проблем с ерекция, който не е обвързван директно с колегата. В такива случаи наложително би трябвало да се посети доктор. По-често проблемите с ерекцията се дължат на психически аргументи. Понякога неща, които не наподобяват свързани с интимния ви живот (вашият другар се e скарал с шефа си), оказват непосредствено въздействие върху неговата ерекция. Има няколко най-често срещани психически аргументи, които могат да оказват въздействие на половото въодушевление на вашия сътрудник, написа trafficnews.bg.

1. Физическа отмалялост или безсилие. Дайте му опция да се наспи и да си почине.

2. Емоционално напрежение или някакви проблеми, за които мисли сътрудникът ви. Изчакайте до момента в който е подготвен, проявете схващане, дайте му поддръжка и кажете, че вярвате в него.

3. Дълго време сте дружно и вършиме секс по еднакъв метод. Направите секс на ново място, с ново долни дрехи, използвайте играчки или в случай че сте подготвени да поемете риск поканете трети сътрудник. Разкажете му какво ви възбужда, споделете му за своите полови мечти, попитайте за неговите, фантазирайте дружно. Започнете да говорите за секс или най-малко да пишите писма или смс един към различен.

4. Липсата на доверие от страна на дамата. Спрете да се оплаквате и да му вършиме забележки по време на секс.

5. Страх, че не може да оправдае упованията на дамата. Един от най-големите полови страхове на мъжете, е страхът от неуспех в леглото. И затова мъжете от време на време избягат да вършат секс въобще. Затова казвайте на колегата какъв брой доста ви харесва сексът с него, възхищавайте му се в легло и давайте положителна противоположната връзка. Сексуална връзка е доста значима.

6. Понякога неналичието на ерекция обвързвана с...влюбеност. Когато мъжът е доста влюбен или има прекомерно мощна възбуденост, може да се получи противоположен резултат - ерекцията понижава или изчезва изцяло. Затова кажете му какъв брой доста го желаете, споделете му за своите страхове и терзания, покажете, че вие сте също просто човек с естествени човешки реакции. Ерекцията е резултат от избрани дейности от страна на двамата колегата. Бъдете смели и открити с вашите партньори- от време на време единствено разискването на нещата на глас може да заличи казуса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР