Има един голям въпрос за всички – не само за

...
Има един голям въпрос за всички – не само за
Коментари Харесай

Посланикът на Сърбия: Въвеждаме мораториум за издаване на разрешителни за оръжие

Има един огромен въпрос за всички – освен за Сърбия, а за Европа, за света: Какво се случва, къде се загубихме, от кое място такава експанзия? Трябва да намерим способи по какъв начин да спрем всичко това, само че това не е лесна работа. Това съобщи пред Би Ти Ви посланикът на Сърбия у нас Н.Пр. Желко Йович.

По думите му ограничения не би трябвало да се взимат единствено от институциите, а и страната, и обществото би трябвало да се включат в процеса.

„ Ще се опитам да съм по-близък с децата си. Ние забравихме децата си. Работим 20 часа денем, те съвсем са сами. Възпитанието, което стартира от фамилията, би трябвало да продължи - и в главно учебно заведение, и в приблизително учебно заведение, и в университета би трябвало да са включени, в случай че желаеме да създадем естествени хора “, сподели още Желко Йович.

Той съобщи, че като че ли сме се отделили от обичайните ни полезности.

За мен е най-важно като татко на двама синове, които желая да живеят в нашия район, аз би трябвало да направя първата крачка, тя би трябвало да идва от фамилията “, добави посланикът на Сърбия у нас.

Желко Йович не счита, че има връзка сред двете всеобщи стрелби – в Белград и край Младеновац.

Той изясни, че през вчерашния ден на Министерски съвет в Сърбия се е взело решение да се вкара 2-годишен мораториум на издаване на нови позволения за някои оръжия.

„ В идващите три месеца ще преглеждат всяко едно позволение за оръжие, което е издадено досега. В идващите шест месеца Министерството на вътрешните работи ще влезе във всяка една къща, където има позволение за оръжие, с цел да види по какъв начин то се пази “, добави Желко Йович.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР