„Има един безспорен хаос в управлението и неясни пълномощия и

...
„Има един безспорен хаос в управлението и неясни пълномощия и
Коментари Харесай

Софиянски: Има безспорен хаос в управлението

„ Има един неоспорим безпорядък в ръководството и неразбираеми компетенции и конструкция на Министерски съвет, оттова имаме и преплитане на функционалности на министрите. Имаме заложен неверно Министерски съвет, не е ясно кой защо дава отговор. Получава се по този начин, тъй като министър председателят не може да и подреди един ясно структуриран Министерски съвет ". Това сподели някогашният кмет на София и Стефан Софиянски в изявление за предаването „ Тази заран " по БТВ.

По думите му, не личат ясните цели, не се вижда в каква посока се движи България. „ Не се вижда нишката на ръководството ". „ За похлупак в този момент се занимаваме с " Цанков камък ". По-логично е да забележим, по какъв начин ще използваме това оборудване, а на втори проект да са инспекциите. Проектът е стартират през 2003 година Това са 14 година, от тях 7 година Бойко Борисов е министър председател. Получава се също, като с Калиакра.

Какво е правено през тези 10 година, откакто се е влизало в спор на ползи? ", попита Софиянски. „ Нали частната благосъстоятелност е неприкосновена. Единствената трайна наклонност е увеличението на задлъжнялостта на България ".

Бившият кмет на София призна, че има и плюсове в политиката на държавното управление. „ Увеличаването на учителските заплати. Учителите и лекарите са най-недооценявани в страната. Изключително позитивна стъпка е изясняването на връзките ни с Македония ", призна той. „ В случая е открито вярното решение. Очевидно има намаляване на безработицата, само че ние в този момент достигнахме равнищата на 2008 година " Софиянски уточни, че не можем след 10 години от еврочленството ни, ние да се отдалечаваме от другите и да висим на опашката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР