Има двойки, при които доверието не е стабилно и често

...
Има двойки, при които доверието не е стабилно и често
Коментари Харесай

Как да разбереш, че някой е ровил в телефона ти?

Има двойки, при които доверието не е устойчиво и постоянно се случва по този начин, че единият сътрудник да се порови в телефона на другия. Въпреки че по този начин не се гради доверие, вие би трябвало да знаете дали вашият сътрудник си разрешава да чете известията ви или ви има цялостно доверие. Ето по какъв начин:
1. Винаги оставяйте телефона си по един и същи метод – намислете си метод, по който постоянно да оставяте телефона си. Например на ръба на масата или по характерно подравнен метод с някоя от страните на повърхността. Нека да е елементарно за вас и незабележимо за сътрудникът ви. Той надали ще се сети да остави телефона тъкмо по същия метод, по който сте го оставили вие. Така ще знаете сигурно дали индивидът до вас ви има доверие или се рови в телефона ви, до момента в който си взимате душ да вземем за пример.
 Учени: Коронавирусът може да оцелее на мобилния ви телефон Учени: Коронавирусът може да оцелее на мобилния ви телефон
Смартфоните ни са към 10 пъти по-замърсени от множеството тоалетни седалки в страните с добра социална хигиена. Докато телефоните ни...
2. Вижте последно отворените си приложения – в бързината от време на време сътрудникът ви може да не помни последното приложение, което е отворил или разглеждал. Така когато дадете на последно отваряните приложение и там видите чатове или известия, които не сте отваряли скоро, ще можете да разберете дали индивидът до вас се е ровил в персоналната ви преписка без да си признае.
3. Махнете паролата си преднамерено – направете достъпа до телефона си допустимо най-лесен, тъй че индивидът до вас да е оптимално изкушен от това да види какво криете... вероятно. Поглеждайте от време-на време държанието на колегата си и приложете някой от горните трикове, с цел да разберете дали се изкушава да огледа или не.
4. Инсталирайте си специфична стратегия – има специфични стратегии, които можете да си инсталирате и никой да не разбере. Те вършат фотография всякога, когато някой отключи телефона ви. Най-често фотосите са такива на вас, несъмнено, само че елементарно ще разберете, в случай че половинката ви е ровила в телефона ви, тъй като програмата автоматизирано ще направи фотография на всеки, който отключи телефона ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР