Има двойки, които изглеждат толкова добре заедно. Тяхното взаимно доверие

...
Има двойки, които изглеждат толкова добре заедно. Тяхното взаимно доверие
Коментари Харесай

Прости съвети за изключително успешна връзка


Има двойки, които наподобяват толкоз добре дружно. Тяхното взаимно доверие и непосредственост са явни и тяхната обич се ускорява от ден на ден и повече с годините. Разкриваме ви техните дребни секрети, които ще внесат естетика във връзката ви.

Бъдете себе си. Бъдете почтени.
Няма потребност да бъдете съвършени. Просто бъдете себе си. Много е значимо да сте откровени. Не се опасявайте да покажете на колегата си по какъв начин се чувствате. Никой не чете мозъци.

Бъдете положителни.
Веселите хора носят благополучие и положителни страсти. Всеки желае да бъде обкръжен от такива хора в живота си. Противно на това, недоволствата и мрънкането единствено носят злощастие и унищожават взаимоотношенията.
Бъдете положителни и запазете оптимизма си, изключително във връзката.

Подкрепяйте се един различен.
Всеки е имал от тези дни, в които просто не се чувстваш като себе си. Покажете на колегата си, че го подкрепяте. Покажете грижа. Не е толкоз мъчно и ще накара и двама ви да се чувствате добре. Обърнете внимание и от какво се нуждае колегата ви. Уважавайте го, без значение какъв брой разнообразни са мненията ви.

Демонстрирайте любовта си.
Много е значимо да припомняте на колегата си какъв брой доста го цените. Бъдете признателни за дребните неща, които прави за вас. Не приемайте всичко за даденост. Покажете, че се нуждаете от колегата си, че той е специфичен за вас.

Дайте си пространство.

Двама индивида не могат да бъдат дружно 24/7. Не заставайте сред колегата си и неговите занимания, не се отхвърляйте и от вашите. Влюбили сте се в него подобен, какъвто е и той се е влюбил във вас по същата причина. Няма потребност да вършиме безсмислени жервти. Просто бъдете щастливи и достоверни дружно.

Уважавайте се.

Важно е да почитате мненията и решенията на колегата, даже и да не сте съгласни с тях. Уважвайте и родителите и приятелите на колегата си. Уважението основава доверие във връзката. Не забравяйте за уважението, даже и когато спорите. Внимавайте с думите си. С времето ще се успокоите, само че няма да може да върнете времето обратно. А думите оставят белези.

Не допускайте ревността във връзката си.
Опитайте се да не ревнувате, тъй като това демонстрира неустановеност и боязън от занемаряване. Няма потребност да подлудявате колегата си с ревнивост. Ревността и неналичието на доверие нараняват възприятията на хората, които обичате. Притискате колегата си към това, от което се страхувате. Не позволявайте на ревността да съсипе връзката ви.

Не се опитвайте да се променяте един различен.
Обичайте се и се приемайте такива, каквито сте. Приемете чертите и навиците си, тъй като те ви вършат неповторими. Но в случай че е неприятен табиет и спирането му би било потребно, пробвайте се да го обясните на колегата си без да предизвиквате разногласия. Прощавайте си и си правете похвали.

Създавайте мемоари дружно.

Няма нищо друго, което да ви сближи толкоз, колкото спомените, които създавате дружно. Пътувания, уроци по танци, състезания, спорт – правете вълнуващи и занимателни неща дружно.

Гледането на телевизия не основава взаимни мемоари.

Превърнете живота си в приказка.

Правете си изненади. Правете нови неща дружно колкото се може по-често.

Изненади, дребни дарове, сладки бележки, непредвидени сантиментални вечери – правете колегата си благополучен и си създайте своя лична сантиментална приказка.

Прекарвайте време с обичания си.

Не се разсейвате, когато прекарвате време с колегата си. Изключете тв приемника, оставете настрани смарт телефоните и се насладете на моментите дружно.

Мечтайте дружно

Поставете си цели. Помислете какво желаете да постигнете през идващите 5, 10 или 20 години. Не си поставяйте цели съгласно разбиранията на обществото за благополучие и триумф. Най-важното за вас е да вършиме това, което прави вас и колегата ви щастливи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР