Има двоен аршин. От юни тази година в Европейския парламент

...
Има двоен аршин. От юни тази година в Европейския парламент
Коментари Харесай

Трябва ли зеленият сертификат да бъде задължителен за депутатите?

Има двоен критерий. От юни тази година в Европейския парламент се влиза със документ. Това съобщи адв. Пламен Теушанов в студиото на утринния блок на NOVA по тематиката дали би трябвало да се влиза в Народното събрание със зелен документ.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28959
Виктор Костов съобщи, че зеленият документ е противоконституционен и нарушава човешките права. По думите му зеленият документ е фиктивен за напредване в европейските страни по време на пандемията.

В студиото стана сериозен спор сред водещите и адв. Виктор Костов. Адвокатът изрази скептично отношение към имунизациите като разгласи непотвърдени данни, че 12 000 от 42 000 имунизирани са имали летален излаз. На това изказване Виктор Николаев реагира остро: „ Ако знаех, че ще говорите неистини,  нямаше да Ви поканя “. Костов не остана задължен като съобщи: „ Ами да, тъй като Вие пропагандна телевизия. Журналистите би трябвало да дават опция на всички гледни точки “.

Адвокатът загатна числа и данни, на които водещите и другият участник Пламен Теушанов възразиха. Водещата се обърна към Костов с думите: „ Не разбирам по какъв начин човек с състояние като Вас, си разрешава да приказва такива работи, в случай, че в България загубихме толкоз доста хора “.

Според Костов заповедите на Стойчо Кацаров мъчно се осъществят, тъй като постоянно се трансформират: „ Нека не внушаваме, че имунизациите са новаторски “.

„ В България конституцията е дерогирана. Ние живеем в здравна тирания. По член 57, с цел да се разгласи изключително състояние, Народното събрание би трябвало да одобри специфичен закон “, безапелационен беше Костов.

В края на изявлението двамата водещи се извиниха на феновете за това, че са звучали като „ жълт уебсайт “.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28959  Френските управляващи водят 400 следствия за издаване на подправени здравни документи Френските управляващи водят 400 следствия за издаване на подправени здравни документи  532-ма новозаразени с ковид у нас за последното денонощие 532-ма новозаразени с ковид у нас за последното денонощие  Броят на умрелите с COVID-19 в Съединени американски щати надвиши 800 000 души Броят на умрелите с COVID-19 в Съединени американски щати надвиши 800 000 души
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР